Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδάκης: «Αρκετά καλλιτεχνικό το έργο κ. Τσίπρα, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους»

Χατζηδάκης: «Αρκετά καλλιτεχνικό το έργο κ. Τσίπρα, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους»

«Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει μειώσει την ανεργία στο 11,4% από 17,5% που την παρέδωσε ο ίδιος» τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης

Πυρά εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το νέο βίντεο που ανέβασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είτε με τα βίντεο που βγάζει για τους νέους είτε χωρίς αυτά, ο κ. Τσίπρας παραμένει ίδιος! Προσκολλημένος στα ψέματα, στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στις κούφιες υποσχέσεις!», ανέφερε στο ξεκίνημα της τοποθέτησης του ο κ. Χατζηδάκης.

Μείωση ανεργίας

«Αφού «στέγασε» στο προηγούμενό του βίντεο τους νέους με μεγάλα λόγια, τώρα τους βρίσκει και δουλειές, κουνώντας παράλληλα το δάχτυλο στην κυβέρνηση.

Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει μειώσει την ανεργία στο 11,4% από 17,5% που την παρέδωσε ο ίδιος.

Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που εισήγαγε μια σειρά από νέες άδειες για τους εργαζόμενους γονείς (πληρωμένη γονική άδεια 2 μηνών και για τους 2 γονείς, άδεια πατρότητας, επέκταση της άδειας μητρότητας και στον ιδιωτικό τομέα).

Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που θέσπισε και ξεκίνησε να εφαρμόζει την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας η οποία είναι η πιο ουσιαστική εγγύηση για τον σεβασμό του ωραρίου και των υπερωριών των εργαζομένων», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, απαντώντας στο νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο επιτίθεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πολλαπλασιασμός των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ

«Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που δεν έχει απλώς αυξήσει, αλλά πολλαπλασιάσει τους ρυθμούς των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) σε σχέση με τη δική του περίοδο, ανέφερε ο υπουργός.

«Προσέξτε όμως επίσης τι άλλο κάνει ο κ. Τσίπρας: Θέλοντας να υποτιμήσει ότι τα τελευταία τριάμισι χρόνια δημιουργήθηκαν 245 χιλιάδες πρόσθετες θέσεις εργασίας, υποστηρίζει ότι όλοι αυτοί οι άνεργοι που βρήκαν δουλειά -σε μεγάλο ποσοστό νέοι στην ηλικία- το κατάφεραν με μέσο. Και μάλιστα στον ιδιωτικό τομέα. Λέει δηλαδή σε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους ότι η γνώση τους και η προσωπικότητά τους δεν έχουν καμιά αξία. Και ότι το μόνο που τους έσωσε ήταν ότι είχαν κάποιον «κολλητό». Αν δεν είναι αυτό υποτίμηση της προσωπικότητάς τους τότε τι είναι;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης

«Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να συνεχίσει το έργο του: Αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέου», συμπλήρωσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024