Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό - Αγκαλιά με τον «μαλλιαρό έρωτά της»

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό – Αγκαλιά με τον «μαλλιαρό έρωτά της»

Η influencer έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Τον καρπό του έρωτά της, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έφερε στον κόσμο το πρωί της Τρίτης (10/1) η Ιωάννα Τούνη. Έκτοτε η influencer και ο αγαπημένος της δεν έχουν σταματήσει να δέχονται ευχές και να λάμπουν από ευτυχία.

Λίγες ώρες μετά το τοκετό η μανούλα δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της και στη λεζάντα έγραψε: «Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!».

Η ανάρτησή της

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε και αυτός μία φωτογραφία από το μαιευτήριο. Στη λεζάντα της εικόνας που δείχνει την Ιωάννα Τούνη να κρατάει το νεογέννητο, ο παρουσιαστής έγραψε το εξής μήνυμα: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

Η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου ανακοίνωσε στα social media τη γέννηση του γιου της, εκφράζοντας την επιθυμία της να περάσει τις πρώτες ώρες δίπλα στο μωρό της και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποφεύγοντας τις δημόσιες δηλώσεις, μετά από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν από τους δημοσιογράφους.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024