Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος που βίαζε τρεις ημέρες την 32χρονη, την είχε κακοποιήσει και πριν ένα χρόνο

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος που βίαζε τρεις ημέρες την 32χρονη, την είχε κακοποιήσει και πριν ένα χρόνο

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο Αιγίπτιος βγήκε από τη φυλάκη και βασάνισε και πάλι την 32χρονη πρώην σύντροφό του από τη Βουλγαρία

Σοκάρει η αποκάλυψη του in ότι ο 35χρονος που βίαζε για τρεις ημέρες την 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι ο ίδιος που πριν ένα χρόνο είχε βασανίσει πάλι τη γυναίκα προκαλώντας τότε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ αφού απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα που την κρατούσε όμηρο με φιάλη υγραερίου.

Μάλιστα τότε, Πρωτοχρονιά του 2022, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και ο 35χρονος συνελήφθη μετά από επέμβαση ομάδας της ΕΚΑΜ.

Είχε προφυλακιστεί

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο είχε προφυλακιστεί για εκείνη την υπόθεση, ωστόσο πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην ίδια γειτονιά εντόπισε την άτυχη γυναίκα και την βασάνισε και πάλι.

Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε ο άνδρας είχε αρπάξει με τη βία την γυναίκα μέσα από το σπίτι στο Γαλάτσι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και την είχε οδηγήσει στο δικό του διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ομηρία – «Θα κρατάω το κεφάλι της στα χέρια», φώναζε ο δράστης στους αστυνομικούς – Το θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα

Για ώρα την ξυλοκοπούσε άγρια και τη βασάνιζε ενώ είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο και μέσα από τον λογαριασμό της  στο facebook μετέδιδε ζωντανά τα βασανιστήρια στο παιδί της στη Βουλγαρία.

Μετέδιδε live τον ξυλοδαρμό στο facebook

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου που άκουγαν τις κραυγές της άτυχης γυναίκας κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα σε έξαλλη κατάσταση ο άνδρας πήρε τη φιάλη υγραερίου από την κουζίνα και με έναν αναπτήρα απειλούσε να τινάξει το διαμέρισμα στον αέρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε, η πολυκατοικία εκκενώθηκε και τελικά από ώρες με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της ΕΚΑΜ ο δράστης συνελήφθη.

Η νέα σύλληψη

Ο 35χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στο διαμέρισμά του στην οδό Αχαρνών, την 32χρονη από την Παρασκευή (6-1-2023) έως και τη Δευτέρα (9-1-2023), όπου τη βίαζε και απειλούσε τα παιδιά της.

Τις πρωινές ώρες της 9-1-2023, όταν γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί από την οικία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024