Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αγνώριστη η νικήτρια του MasterChef - Η μεγάλη αλλαγή έναν χρόνο μετά

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αγνώριστη η νικήτρια του MasterChef – Η μεγάλη αλλαγή έναν χρόνο μετά

Οι προτάσεις που απέρριψε μετά το ριάλιτι μαγειρικής και τα χρήματα που έχασε

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, όχι μόνο για το σπάνιο ταλέντο της στη μαγειρική αλλά και για την αυθεντική της αλήθεια και το χιούμορ της.

Έναν χρόνο μετά τη νίκη της, εμφανώς ανανεωμένη και έχοντας αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, «άνοιξε» την καρδιά της στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησε για τον λόγο που δεν πήρε μέρος σε κάποια πρωινή εκπομπή , ενώ αποκάλυψε και τι έκανε το χρηματικό ποσό που κέρδισε.

«Δεν ήμουν έτοιμη νομίζω για το πρωινό και είναι κάτι που δεν ήθελα να κάνω έτσι κι αλλιώς και πριν το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως ενώ της έχουν γίνει πολλές προτάσεις για διαφημίσεις προϊόντων όμως τις έχει απορρίψει, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά χρήματα.

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά. Αν έλεγα ναι, θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα. Μαγειρικά η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν πολλά λεφτά από προτάσεις, πάνω από 10.000 ευρώ», δήλωσε.

Όσο για το έπαθλο του MasterChef και το πώς το αξιοποίησε; «Στην αρχή, δεν τα πείραζα. Τώρα το καλοκαίρι λίγο βόλτες κλπ, πήρα κι ένα αμάξι μεταχειρισμένο… », αποκάλυψε.

Αναφορικά με τον Έκτορα Μποτρίνι και τη θέση του ως guest κριτής στο MasterChef, δήλωσε: «Τον ξέρω τον Έκτορα και τα παιδιά είναι πάρα πολύ τυχερά. Όταν μου είπαν στην πρώτη πρακτική ότι θα πάω στον Έκτορα τους είπα «όχι, Παναγία μου, δεν πάω». Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα τους, είδα ότι όλοι είναι μια οικογένεια».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της, Χρήστο, εξομολογήθηκε ότι «έχει γίνει πρόταση γάμου. Όλο λέμε ότι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι και έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε. Το 2023 είναι η χρονιά μας, οπότε μπορεί μες στο ’23».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024