Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν σταμάτησα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν σκέφτηκα τίποτα»

Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν σταμάτησα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν σκέφτηκα τίποτα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον κατηγορούμενο για βιασμό Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους

Καλεσμένη στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» ήταν το πρωί της Τρίτης (10/1) η Κάτια Δανδουλάκη. Μία ημέρα μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο, όπου ο ηθοποιός προσπάθησε να αποτινάξει από πάνω του το στίγμα του βιαστή, η συνάδελφός του μίλησε για το τέλος της συνεργασία τους και τόνισε πως η υπόθεση έχει βρει τον δρόμο της.

«Ενδιαφέρον είχα πάντα για την υπόθεση Φιλιππίδη, αλλά ποτέ δεν μίλησα. Καταλαβαίνετε γιατί δεν μίλησα… Έπρεπε να μιλήσω εκεί που έπρεπε και είπα αυτά που έπρεπε να πω εκεί που έπρεπε. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και κάθαρση για όλους», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν χαρακτήρες πιο εκρηκτικοί, πιο νευρικοί, λιγότερο νευρικοί, λιγότερο καταπιεστικοί, αλλά δεν γνωρίζαμε ποτέ λεπτομέρειες. Εάν είχαν γίνει καυγάδες ή κάποιες καταπιέσεις το ξέραμε έως κάποιο σημείο, δεν ξέραμε πέρα από αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί τι συνέβη πέρα από κάποιος σημείο, πέρα από τον άνθρωπο που το βίωσε».

«Δεν το βλέπω σαν ηρωισμό»

Στη συνέχεια, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην εποχή που είχε θέσει τέλος στη θεατρική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου. Είπα ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και σταμάτησε», δήλωσε και έκανε ειδική μνεία στο πώς αντιδρούσε εκείνη σε άσχημες συμπεριφορές.

«Όταν με ενοχλούσε κάτι πήγαινα στον υπεύθυνο και έλεγα «αυτό δεν θα το ανεχτώ να ξαναγίνει». Δεν το βλέπω σαν ηρωισμό, έτσι ήμουν φτιαγμένη. Δεν σκεφτόμουν όταν το έκανα, επειδή έτσι έχω μάθει από το σπίτι μου, ότι κανείς δεν θα με περιορίσει», τόνισε.

Όσον αφορά τη δυναμική επιστροφή του θεάτρου μετά τη σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, όπου οι θεατρικές σκηνές είχαν κλείσει, η ίδια δήλωσε: «Βλέπω ότι ο κόσμος ξεχύθηκε με τέτοια χαρά στο θέατρο, να περάσει όμορφα, να ζήσει ένα όνειρο, να προβληματιστεί και αυτό μου έχει δώσει μεγάλη ανακούφιση. Το θέατρο δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Στην περίοδο της πανδημίας υποφέραμε γιατί κλείσαμε, αλλά είδα τη λαχτάρα του κόσμου να ξαναμπεί κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά».

Τέλος, για τις προηγούμενες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, συμπρωταγωνιστή της στη θρυλική σειρά «Λάμψη», ανέφερε: «Ο Χρήστος Πολίτης δεν ήθελε να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν θα ξαναμιλήσω εφόσον δεν θέλει να μιλάμε γι’ αυτό. Το σέβομαι απολύτως. Είχαμε μιλήσει τα πρώτα χρόνια, μετά πήρε την απόφαση να αποσυρθεί τελείως. Να είναι καλά, ήταν μία υπέροχη συνεργασία».

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024