Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-4: Άνετο πέρασμα από το Αγρίνιο

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-4: Άνετο πέρασμα από το Αγρίνιο

Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ που επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 4-0.

Ο ΟΦΗ ξέσπασε στον Παναιτωλικό και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Αγρίνιο, επικρατώντας με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι Κρητικοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις αναμετρήσεις και το έκαναν εμφατικά μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον αντίπαλό τους. Έτσι το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας ανέβηκε στους 15 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στους 19 και την 8η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της. Ωστόσο, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ με τον Νουχά Ντικό στο 27′ έπειτα από την ασίστ του Ντιουσέ. Με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας ξέσπασαν μπόρεσαν να σημειώσουν τρία ακόμα τέρματα. Το 2-0 έκανε ο Ντικό στο 52′ σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Ζον Τοράλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 73ο λεπτό, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (71΄Λιάβας), Μλάντεν, Μάλης (71΄Πέδρο), Χουχούμης, Ξενιτίδης (46΄Κολοβός), Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια (78΄Μάρτενσον), Καρέλης, Νταγκό (60΄Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο (76΄Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (70΄Θοράρινσον), Τοράλ (76΄Γκερέρο), Νέιρα (70΄Τσιλιανίδης), Ντίκο (85΄Τζου).

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024