Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκρίνια για την παραμονή Ντεσάν

Γκρίνια για την παραμονή Ντεσάν

Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ, αρχικά επιθυμούσε η ανανέωση του συμβολαίου να είναι μέχρι το 2024.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανανέωσε τη θητεία του στην Εθνική Γαλλίας μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, το 2026, ωστόσο δεν χάρηκαν όλοι με την είδηση.

Πρώτος απ’ όλους ο Καρίμ Μπενζεμά που τερματίζει την καριέρα του στους Μπλε. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο όσο ο Ντεσάν κάθεται στον πάγκο της Γαλλίας. Επίσης ο Χουσέμ Αουάρ θα προτιμήσει τελικά να εκπροσωπήσει την Αλγερία από τους Μπλε λόγω του Ντεσάν, ενώ σαν αυτόν υπάρχουν ακόμα πολλοί παίκτες.

Είναι επίσης ο Ζινεντίν Ζιντάν. Απέρριψε προτάσεις από τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας και των ΗΠΑ γιατί ήθελε να ηγηθεί της Γαλλίας. Τώρα αναζωπυρώνονται τα σενάρια για πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας.

Την είδηση της ανανέωσης της θητείας του Ντεσάν με τη γαλλική ομοσπονδία την έδωσε ο ίδιος ο προπονητής, θέλοντας ίσως να βάλει τέλος στη φημολογία και να στείλει το δικό του μήνυμα προς όσους τον αμφισβητούν. Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ, αρχικά επιθυμούσε η ανανέωση του συμβολαίου να είναι μέχρι το 2024.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024