Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Αρσενίου: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του λίγο πριν γίνουν γονείς

Σάκης Αρσενίου: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του λίγο πριν γίνουν γονείς

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο του παιδάκι

Μία πολύ όμορφη φάση στη ζωή του διανύει ο Σάκης Αρσενίου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Η αγαπημένη του, Λαμπρινή Πλεύρη, είναι έγκυος και περιμένει να φέρει στον κόσμο το αγοράκι τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι, που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη, παρουσία ελάχιστων αγαπημένων προσώπων τους.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στα social media αμέσως μετά την τελετή. Σε αυτά τον βλέπουμε να ποζάρει με τη σύζυγό του και να δείχνουν χαρούμενοι τις βέρες τους.

Δείτε τα παρακάτω

«Δεν μου περνούσε από το μυαλό»

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Σάκης Αρσενίου μίλησε για τη γνωριμία του με την Λαμπρινή Πλεύρη και αποκάλυψε ότι ο γιος τους  θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος – Εφραίμ.

«Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε κάνα γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό μου», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Με την Λαμπρινή είμαστε οκτώ μήνες μαζί, στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024