Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινητικές ευχές on air στην Ιωάννα Μαλέσκου

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινητικές ευχές on air στην Ιωάννα Μαλέσκου

Συγκινητικές ευχές στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ανάμεσα στους διάσημους που της ευχήθηκαν ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στην παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε την επικοινωνία που είχαν χθες βράδυ.

«Εγώ το γνώριζα αρκετό καιρό από μια κοινή φίλη που με παρακάλεσε να μην το πω και δεν θα το έκανα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Μου άρεσε που το κράτησε τόσο καιρό κρυφό. Μου άρεσε η αξιοπρέπεια που το χειρίστηκε, μου άρεσε που την είδα τόσο χαρούμενη. Πριν μερικό καιρό την είχα συναντήσει έξω και της λέω πώς είσαι και με ρωτάει πώς πάω… Της απάντησα επαγγελματικά πολύ καλά, προσωπικά… Μου είπε ότι είναι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Εχθές της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως. Μου λέει «Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι ολόψυχα και στα δικά σου», της λέω «Μακάρι» και μου απαντάει «Soon, soon, soon». Τόσο θετική η ενέργειά της» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας!», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024