Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατρόμητος «βύθισε» κι άλλο τον Ιωνικό (2-0)

Ο Ατρόμητος «βύθισε» κι άλλο τον Ιωνικό (2-0)

Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ατρόμητος επιβλήθηκε στο Περιστέρι με σκορ 2-0 του Ιωνικού.

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Ιωνικού εντός έδρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν ότι ο αντίπαλός τους έπαιξε με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το ματς, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και φτάνοντας σε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νίκαιας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ιωνικό, καθώς ο Τσίμπσα έχασε την μπάλα σε καθοριστικό σημείο, έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα. Την ευθύνη για την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιάρτανσον που στο 4′ ευστόχησε από την άσπρη και έκανε το 1-0 πολύ νωρίς για τον Ατρόμητο. Όπως ήταν λογικό οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν, πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ, με το 1-0 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Ατρόμητο να έχει την μπάλα στα πόδια του, όμως να μην μπορεί να δημιουργήσει τον ίδιο αριθμό ευκαιριών όπως στο πρώτο 45λεπτο. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, με δράστη τον Ροτάριου στο 59ο λεπτό του ματς. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Εντερ Γκνοζάλες, Φριντζόνσον (79’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Λοβέρα (29′ Κάνιας), Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Αοσμαν (55’ Φατιγκά), Μάντζης.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024