Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Σε ποιους επιφυλάσσεται μια όμορφη Κυριακή

Ζώδια: Σε ποιους επιφυλάσσεται μια όμορφη Κυριακή

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή και στην κατάκτηση.

Μπορεί να τελείωσε η εορταστική περίοδος, ωστόσο για κάποια ζώδια η τύχη είναι με το μέρους τους και τους επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Κριός

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η συναισθηματική σου γενναιοδωρία μπορεί να εντυπωσιάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, φρόντισε να χαρείς την προσοχή που σου δείχνουν γιατί σε απογειώνει.

Ταύρος

Δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα μπορούν να σε ξεσηκώσουν ή να σε συνδέσουν με ενδιαφέροντα άτομα. Ενώ υπάρχουν περισσότερα μικρά προβλήματα στη ζωή σας από ότι συνήθως παραμένεις θετικοί και αισιόδοξοι.

Δίδυμοι

Μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα ανεβαίνει η διάθεσή σου κατακόρυφα καθώς αφήνεις πίσω ότι σε πιέζει και φροντίζεις να περάσεις καλά.

Καρκίνος

Προσοχή στον εκνευρισμό και στις ανασφάλειες που μπορείς να δείξεις καθώς θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου.

Λέων

Οι διαφωνίες είναι πιθανές σήμερα, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιες χρήσιμες ιδέες τελικά. Θα μπορούσες να διχαστείς σχετικά με το αν θέλεις να επιδιώξεις τους στόχους σου ανεξάρτητα και να αναλάβεις εκτελεστικές αποφάσεις ή αν προτιμάς να μοιράζεσαι αποφάσεις και να έχεις κάποια παρέα.

Παρθένος

Η μέρα είναι εξαιρετική για να αποκτήσεις νέες προοπτικές που βελτιώνουν τη ζωή σου.

Ζυγός

Δυσκολίες στην εξισορρόπηση των ευθυνών σου με τον ποιοτικό χρόνο.  Στόχος σου θα πρέπει να είναι να αποδεχτείς ότι ο χρόνος και η ενέργεια σου είναι περιορισμένοι και ότι κάτι πρέπει να μετριαστεί.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα σε απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε ωθήσει σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

Τοξότης

Έχεις στην διάθεση να ικανοποιήσεις τους πάντες και αυτό θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία με τον σύντροφο ή με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο σήμερα. Τελικά όμως θα φτάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης, τόσο για τις απόψεις τους όσο και τις δικές σου. Η διαφωνία μπορεί μερικές φορές να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και να κάνεις βελτιώσεις.

Υδροχόος

Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν τα πόδια ότι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια ή ότι σε υπονομεύουν.

Ιχθείς

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα οικογενειακό επίπεδο. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024