Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανσέληνος Ιανουαρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Πανσέληνος Ιανουαρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Τρία είναι τα ζώδια που θα δυσκολευτούν από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας χρονιάς

Η πρώτη Πανσέληνος για το 2023 πραγματοποιείται στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και του παρορμητικού σταυρού. Μια μέρα που φέρνει εσωστρέφεια και αίσθηση ανασφάλειας στους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Καρκίνος

Έντονες καταστάσεις και αναστατωμένη ψυχολογία επιφυλάσσει η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Μπαίνετε στη διαδικασία αναζήτησης των αναγκών σας και του κατά πόσο αυτές απαντώνται. Πυροδοτούνται ανασφάλειες, με την κριτική των άλλων να σας επηρεάζει βαθιά. Κινηθείτε προσεκτικά στα επαγγελματικά σας και προστατεύσε το όνομά σας, καθώς είναι πολύ πιθανό κακόβουλοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν. Μέσα από όλες αυτές τις αναζητήσεις, ωστόσο, αναμένετε λύσεις σε ζητήματα που διαιωνίζονται.

Ζυγός

Καριέρα και επαγγελματικά βρίσκονται στο επίκεντρο, όπως ακριβώς και η οικογένεια. Βρίσκεστε μοιρασμένες ανάμεσα στα δύο και ίσως νιώσετε απογοήτευση και συναισθηματική κόπωση. Οπλιστείτε με υπομονή και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την έντασή σας. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, έστω και αν αυτό συμβεί μέσα από δύσκολες στιγμές.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες επηρεάζονται στο έπακρο. Δυσκολίες, μα και πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε επαγγελματικά και προσωπικά. Κυριαρχούν οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία, που θα σας μπερδεύουν και θα σας αποδιοργανώνουν. Τα συναισθήματα είναι έντονα, αλλά η Πανσέληνος σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε και να έρθετε πιο κοντά στην πλευρά του εαυτού σας που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024