Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγορές με οικολογική συνείδηση στο SHOPFLIX.gr

Αγορές με οικολογική συνείδηση στο SHOPFLIX.gr

Το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace, το SHOPFLIX.gr εγκαινιάζει νέα κατηγορία eco-friendly προϊόντων

Το περιβάλλον αποτελεί το σπίτι μας. Νοιαζόμαστε για τον πλανήτη και κάνουμε καθημερινά ό,τι περνά από το χέρι μας για να προστατέψουμε την γη, που φιλοξενεί εμάς αλλά και τις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν. Για αυτό και χαρήκαμε τόσο βλέποντας την καινοτόμα πλατφόρμα του SHOPFLIX.GR, που με τον δικό της τρόπο συμβάλλει στην διατήρηση και την προστασία των φυσικών πόρων.

Άλλωστε, από τη στιγμή που έχουμε κάνει την πλατφόρμα Νο1 επιλογή για τη συντριπτική πλειοψηφία των αγορών μας, ξέρουμε καλά ότι οι «πράσινες» λύσεις της μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη μείωση και του δικού μας οικολογικού αποτυπώματος.

ECOλογικό αποτύπωμα αποκλειστικά στο SHOPFLIX.GR

Το ECO ταξίδι του SHOPFLIX.GR έχει ήδη ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2022, με την πλατφόρμα να δίνει έμφαση από την πρώτη στιγμή στην εξασφάλιση μιας μεγάλης ποικιλίας οικολογικών και πράσινων προϊόντων, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Λίγο αργότερα, έκανε την πρεμιέρα της και η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA, που μας επέτρεψε να παραλαμβάνουμε όλα τα προϊόντα που παραγγέλνουμε στην ίδια παράδοση, με άμεσο θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον, χάρη στις λιγότερες στάσεις, τη μείωση της κυκλοφοριακής κίνησης και την ελαχιστοποίηση των ρύπων.

Και οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής που μας προσφέρει – από τον Δεκέμβριο του 2022 μπορούμε να αποκτήσουμε ό,τι θέλουμε, όσο κι αν κοστίζει με  έως 60 άτοκες δόσεις – μας έδωσαν την ευκαιρία να ανανεώσουμε επιτέλους τον οικιακό μας εξοπλισμό, με λευκές συσκευές νέας τεχνολογίας και (πολύ) μικρότερης κατανάλωσης.

Τώρα, η προσπάθειά μας για οικολογικές αγορές γίνεται ακόμη πιο εύκολη, μιας και το SHOPFLIX.GR φρόντισε για την προσθήκη ειδικής σήμανσης ECO σε χιλιάδες προϊόντα από περισσότερες από 390 υποκατηγορίες, για να εντοπίζουμε πάντοτε με ευκολία τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές.

Ποια είναι τα προϊόντα ECO;

Κάθε πτυχή της ζωής μας χωρά «πράσινες» επιλογές και αυτό το SHOPFLIX το ξέρει καλά. Για αυτό και φρόντισε να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων ECO, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να φροντίσουμε το περιβάλλον από το πρωί ως το βράδυ.

Από ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, λευκές συσκευές και κλιματιστικά Inverter μέχρι και smart home προϊόντα, όπως έξυπνες λάμπες, πρίζες και λάμπες LED, θα τα βρούμε όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε ECO προϊόντατα οποία θα παραλάβουμε στην πόρτα μας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρισκόμαστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024