Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ένα μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Λάρισας «έβαλε λουκέτο» και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα ξέφρενο γλέντι, από το οποίο δεν έλειψαν εικόνες με πέταγμα τραπεζιών και σπάσιμο πιάτων.
Ο λόγος για το μεζεδοπωλείο «Τετάρτη» στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα, που για χρόνια μεσουρανούσε στην διασκέδαση των Λαρισαίων, και έκλεισε οριστικά την Τρίτη, με πλήθος κόσμου να σπεύδει για ένα τελευταίο γλέντι.
Ξέφρενο γλέντι
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το μαγαζί, αναγκάστηκε να κλείσει για γρεφειοκρατικούς λόγους. Είχε ανοίξει τις πύλες του πριν 20 χρόνια, ως εναλλακτικό οινοφαγείο και τσιπουράδικο, έγινε στέκι και κατάφερε να μπει στις καρδιές πάρα πολλών Λαρισαίων, όλων των ηλικιών που πέρασαν φανταστικά βράδια, αλλά και μεσημέρια εκεί, με τρελά γλέντια.
Τo τελευταίο γλέντι έγινε την περασμένη Τρίτη με θαμώνες, φίλους, εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού να τα «σπάνε», στην κυριολεξία. Μάλιστα η πλατεία στο Φρούριο έξω από το μεζεδοπωλείο ήταν γεμάτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου