Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έναρξη λειτουργίας για το σύστημα αποχέτευσης ακαθάρτων στο Κορωπί

Έναρξη λειτουργίας για το σύστημα αποχέτευσης ακαθάρτων στο Κορωπί

Μετά από πολλές δεκαετίες οι δημότες Κρωπίας έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με το σύστημα αποχέτευσης.

Το σύστημα αποχέτευσης ακαθάρτων και το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων ξεκινάει να λειτουργεί στο Δήμο Κρωπίας. «Ένα αίτημα 40 ετών γίνεται πραγματικότητα» αναφέρει ο Δήμος και προσθέτει:

«Για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της αποχέτευσης(συμβατική υποχρέωση αναδόχου για τη δοκιμαστική λειτουργία)δεν χρεώνονται τέλη αποχέτευσης στους λογαριασμούς ύδρευσης. Θα είναι δωρεάν.

Όσες οικίες σε διάφορες περιοχές της πόλης δεν έχουν ακόμα συνδεθεί οι ιδιοκτήτες τους δεν πρέπει να ανησυχούν. Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για δευτερεύοντα δίκτυα ακόμα και οι αναμονές σε οικόπεδα (στα πιο χαμηλά υψομετρικά σημεία), θα συνεχιστούν.

Το ίδιο ισχύει για τις συνδέσεις σε ορισμένες περιοχές με λεωφορειακές διαδρομές και ιδιαίτερα στο βόρειο τομέα της πόλης που καθυστέρησαν λόγω έλλειψης της αναγκαίας εποπτείας από προσωπικό της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Τα συνεργεία τοπικών συνδέσεων αποχέτευσης θα πραγματοποιούν εργασίες μέχρι την ολοκλήρωση του 100% των οικιών και των οικοπέδων της πόλης μας. Έως σήμερα έχει πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδέσεων που αντιστοιχεί σε άνω των 3.100 συνδέσεων.

Σε περίπτωση που κάποιοι ιδιοκτήτες οικοπέδων ή οικιών για κάποιους λόγους δεν έχουν φροντίσει ακόμα να ορίσουν σημείο κατασκευής φρεατίου σύνδεσης ή έχει περάσει το συνεργείο και δεν έχουν ειδοποιήσει παρακαλούνται άμεσα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους. Οι συνδέσεις είναι δωρεάν έως την ολοκλήρωση του έργου των τοπικών συνδέσεων».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024