Ένα μεγάλο εργοτάξιο είναι ο Δήμος Παλλήνης που όμως λύνει το χρόνιο αποχετευτικό πρόβλημα της περιοχής με τις νέες οικιακές συνδέσεις να έχουν ξεπεράσει τις 800.

Με έξι εργοτάξια σε λειτουργία στο Δήμο Παλλήνης, ολοκληρώνεται το έργο της αποχέτευσης αυτές τις ημέρες στις περιοχές Μπαλάνα Γέρακα και Άνω Μπαλάνα Παλλήνης.

Περισσότερα από 31 χλμ. δικτύου και πάνω από 800 συνδέσεις ακινήτων, έχουν κατασκευαστεί έως τώρα.

Θα συνεχιστεί στον Σταυρό του Γέρακα ενώ την ίδια στιγμή εξελίσσεται ήδη, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου Παλλήνης, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Δυο συνεργεία προχωρούν τις αποκαταστάσεις των τομών στους δρόμους. Οι εργασίες αυτές, όπως είναι αυτονόητο, γίνονται υποχρεωτικά μετά την ολοκλήρωση των εξωτερικών συνδέσεων των ακινήτων του Δήμου Παλλήνης.

«Ζητάμε συγνώμη για τις απρόβλεπτες βλάβες στην ύδρευση, λόγω της κατασκευής των αγωγών. Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Παλλήνης βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση για την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυση των προβλημάτων» λέει ο Δήμος Παλλήνης.

Το δίκτυο της αποχέτευσης που συνεχίζεται στο Δήμο Παλλήνης και ειδικά στη περιοχή του Γέρακα, συνεισφέρει και στην βελτίωση των συνθηκών υγιεινής στη περιοχή και την αποφυγή της δυσοσμίας που παρατηρούνταν από λύματα που εντοπίζονταν σε δρόμους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr