Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια Κυριακή που έχει να… πει πολλά

Μια Κυριακή που έχει να… πει πολλά

Ο ΠΑΣ έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι με την σπουδαία νίκη του επί των κιτρινόμαυρων και όλα είναι ανοιχτά.

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε από τον ΠΑΣ, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε την ΑΕΚ 2-1 στους Ζωσιμάδες και αυτό το αποτέλεσμα δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα παιχνίδια της Κυριακής.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στα Γιάννινα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα στη Λιβαδειά (χωρίς πάντως να ικανοποιήσει με την απόδοσή του) ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Λέμε λοιπόν για την Κυριακή που έρχεται και είναι μια μέρα που… έχει να πει πολλά για τον τίτλο, διότι η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με τον Βόλο.

Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με αυτό του Ολυμπιακού να προηγείται χρονικά, καθώς είναι προγραμματισμένο για τις τέσσερις το μεσημέρι.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τους πράσινους και το συγκεκριμένο ματς έχει πλέον χαρακτήρα «τελικού» για την Ένωση, ειδικά μετά την μεγάλη γκέλα των κιτρινόμαυρων στα Γιάννινα.

Οι κιτρινόμαυροι πήγαν να παίξουν στους Ζωσιμάδες έχοντας καλή ψυχολογία μετά το άνετο πέρασμα από το Βόλο και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, αλλά τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για την Ένωση στο ματς με τους πράσινους.

Ο ΠΑΣ έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι με την σπουδαία νίκη του επί των κιτρινόμαυρων και όλα είναι ανοιχτά.

Η ΑΕΚ είναι πλέον εφτά βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και τρεις μπροστά από τον Ολυμπιακό. Αν μάλιστα οι πειραιώτες νικήσουν στο Βόλο, τότε θα πιάσουν την Ένωση και η πίεση για τον «δικέφαλο« στο ντέρμπι με τους πράσινους θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Το αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες διαμορφώνει μια νέα κατάσταση ενόψει του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού καθώς είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι με άλλον «αέρα».

Ναι, το «τριφύλλι» δεν είναι στην καλύτερη περίοδο κι αυτό φάνηκε και στη Λιβαδειά, παρά τη νίκη της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Αλλά είναι σίγουρο πως ο «αέρας» των εφτά βαθμών είναι κάτι που «μετράει» ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού και μεταφέρει την πίεση στο «στρατόπεδο» της Ένωσης.

Η ΑΕΚ θα πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας να διαχειριστεί ένα μεγάλο «πρέπει» για να μειώσει τη διαφορά από τους «πράσινους» κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Αλμέιδα.

Η ουσία είναι ότι τα παιχνίδια της Κυριακής έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όπως προαναφέραμε, αν ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στο Βόλο το απόγευμα της Κυριακής, τότε ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα παίξουν στο μεταξύ τους ντέρμπι έχοντας τη σκέψη και στον Ολυμπιακό.

Ίσως λοιπόν μετά τους κυριακάτικους αγώνες να μιλάμε με άλλα δεδομένα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024