Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Αυστραλία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Οι ανακριτικές αρχές της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ερευνούν τα αίτια του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος

Δυστύχημα στον αέρα σημειώθηκε στην Αυστραλία όταν δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και αρκετοί ακόμη να τραυματιστούν.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 14:00 (τοπική ώρα) κοντά στο τουριστικό πάρκο αναψυχής Sea World στην περιοχή του Gold Coast. Σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία η πτώση ήταν συνέπεια της επαφής εν πτήσει που προηγήθηκε δευτερόλεπτα πριν μεταξύ των δύο ελικοπτέρων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τρεις ακόμη είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υπάρχουν και άλλοι ελαφρότερα τραυματίες, όπως δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Γκάρι Γουόρελ.

Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Όλα συνέβησαν, όταν το ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν και το άλλο απογειωνόταν. Τα δύο ελικόπτερα ήρθαν σε επαφή με αποτέλεσμα να το ένα να προσκρούσει στο έδαφος και το δεύτερο να καταφέρει να προσγειωθεί με ασφάλεια.

Όλοι οι νεκροί και οι τραυματίες επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Οι ανακριτικές αρχές της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ερευνούν τα αίτια του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024