
Καλαμάτα: Ελεύθερος ο 61χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης
Θα πρέπει όταν συναντά την 12χρονη κόρη του να είναι παρούσα και η μητέρα της.
Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο 61χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη το Σάββατο στην Καλαμάτα, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.
Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία γυναίκας που είδε τον 61χρονο μέσα σε κατάστημα ρούχων να αγκαλιάζει με τρόπο τέτοιο ένα ανήλικο κορίτσι, που η ίδια έκρινε ότι πρέπει να καταγγελθεί στις Αρχές.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 61χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Καλαμάτας το Σάββατο, όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
Όπως αποδείχθηκε το ανήλικο κορίτσι ήταν η 12χρονη κόρη του και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στη Δικαιοσύνη ο 61χρονος αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Υπό προϋποθέσεις οι συναντήσεις με το παιδί
Οι Αρχές αποφάσισαν και κάτω από ποια διαδικασία θα βλέπει την 12χρονη κόρη του ο 61χρονος.
Συγκεκριμένα, θα μπορεί να την συναντά δύο φορές την εβδομάδα, με την μόνη προϋπόθεση, να είναι παρούσα και η μητέρα του παιδιού σε αυτές τις συναντήσεις.
- Ο ΟΠΕΚ+ εξετάζει περαιτέρω αύξηση της παραγωγής πετρελαίου – Θα διατεθεί μόλις ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Όχι» της Αυστρίας σε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τον εναέριο χώρο της για επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Το πρόβλημα στη διαιτησία είναι ότι ο Λανουά έφτασε στο ταβάνι
- Τροχαία: Τέσσερις νεκροί τον Μάρτιο και 507 τραυματίες στην Αττική
- Βουλή: Μου θυμίζετε το αρνί που θέλει να έρθει το Πάσχα η αλαζονική απάντηση Χατζηδάκη στον Ανδρουλάκη που ζητά εκλογές
- Κακοκαιρία Erminio: Καταστροφές στην Παλαιοχώρα Χανίων – Η θάλασσα μπήκε στα καταστήματα


