Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ήταν ωραίο το εργασιακό περιβάλλον κοντά στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ήταν ωραίο το εργασιακό περιβάλλον κοντά στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για την προσωπική τους σχέση;

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On Time και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, που δικάζεται για δύο απόπειρες βιασμού και μια τετελεσμένη πράξη σε βάρος τριών γυναικών.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Τον τελευταίο καιρό έσπασε ένα «απόστημα» στο θεατρικό χώρο με καταγγελίες περί σεξουαλικών κακοποιήσεων, και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πώς το είδατε όλο αυτό;

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπούσα, γιατί εκτιμούσα πολύ το ταλέντο του και είχαμε και μια προσωπική σχέση αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να δουλεύω μαζί του. Δηλαδή ήταν ένας πολύ δύσκολος συνεργάτης. Κι αν δούλεψα μαζί του, το έκανα λόγω της προσωπικής σχέσης που είχαμε, με δυσκολία όμως, γιατί πραγματικά δεν ήταν ωραίο το εργασιακό περιβάλλον κοντά του. Και δεν θα το ξανάκανα. Το έκανα για ένα διάστημα, μετά είπα: «Δεν πάει, άστο, ας μείνουμε φίλοι να λέμε μια καλημέρα κι ας μην ξαναδουλέψουμε μαζί». Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που έχω συναντήσει, αλλά δεν είναι ποινικά κολάσιμες. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο»

Πήγαινε το μυαλό σας σε τόσο σοβαρά πράγματα τα οποία θα κρίνει η Δικαιοσύνη;

«Όχι. Που να πάει το μυαλό μου σε τόσο σοβαρά πράγματα; Δηλαδή θεωρούσα ότι αυτά που βλέπω εγώ είναι οι πιο ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες σίγουρα δεν ήταν καλές, αλλά δεν ήταν και για να πάμε στα δικαστήρια. Εντάξει, κάποιος άνθρωπος παρεκτρέπεται, φέρεται άσχημα, βρίζει, φωνάζει – και δεν μιλάω για τον Πέτρο -, έχει τύχει και με πολλούς άλλους που δεν έχουν πάει σε κανένα δικαστήριο ούτε τους έχει καταγγείλει κανένας. Απλώς είναι ένας άνθρωπος που λες είναι κακός συνεργάτης. ΟΚ, δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να φτάνεις στο σημείο να μαθαίνεις ότι βάσει των καταγγελιών έχει κακοποιήσει ανθρώπους, έχει κάνει χίλια δυο».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024