Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράντονιτς: «Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο»

Ράντονιτς: «Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς απολογήθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πάλεψε καν το ματς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό για την Euroleague και τόνισε πως είναι απαράδεκτο να μην παλεύει η ομάδα του σε ένα παιχνίδι σαν αυτό.

Όσα είπε ο Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ζητώ συγγνώμη προς τον κόσμο για το παιχνίδι αυτό. Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την εικόνα μας. Δείξαμε ότι δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, να μιλήσουμε. Είναι πολύ παράξενο να παίζουμε 30 λεπτά χωρίς φάουλ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ηττήθηκε χωρίς να παλέψει: «Μετά τα πρώτα λεπτά κάναμε άθλιο παιχνίδι αμυντικά. Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Είναι απαράδεκτο να παίζεις τέτοια παιχνίδια χωρίς να παλεύεις. Πρέπει να μιλήσουμε γι αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνει για να γυρίσει τον διακόπτη: «Πρέπει να αναλύσουμε κάθε πτυχή. Είναι λυπηρό να βγαίνεις μπροστά σε ένα κοινό σαν αυτό και να μην τα δίνεις όλα. Πρέπει να το αναλύσουμε και αυτό».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024