Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μαύρος» ο πρώτος μήνας του 2023: Τα 5 ζώδια που θα περάσουν δύσκολο Ιανουάριο

«Μαύρος» ο πρώτος μήνας του 2023: Τα 5 ζώδια που θα περάσουν δύσκολο Ιανουάριο

Δείτε αναλυτικά...

Με κάποια καλά και κάποια κακά νέα μπαίνει το 2023 για τα 12 ζώδια.

Σήμερα θα αναφερθούμε στον πρώτο μήνα του νέου έτους και συγκεκριμένα στα τέσσερα ζώδια που θα θέλουν… να τον ξεχάσουν πολύ γρήγορα, αφού τα πράγματα δεν θα τους πάνε ακριβώς καλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TLIFE.

Διαλύονται σχέσεις, έρχονται χωρισμοί: Τέσσερα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2023

Ας δούμε αναλυτικά…

Ταύρος

Αλλαγές σε σχέδια μπορεί να είναι απαραίτητες αυτόν τον μήνα λόγω απρόβλεπτων οικονομικών ζητημάτων. Μια δοκιμή της ανθεκτικότητας σου φαίνεται να βρίσκεται ξανά μπροστά σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα αν τα αντιμετωπίσεις ήρεμα και υπομονετικά.

Ξέχνα τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι και κάνε αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό αυτό το διάστημα για σένα. Όσο κι αν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα ή αλλαγές στα εργασιακά τα οποία θα σου δημιουργήσουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, διατήρησε την ψυχραιμία σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις υπερασπίσου τα συμφέροντα σου, ακόμα κι αν νιώσεις ότι δεν εισπράττεις την ανταπόκριση που θα ήθελες στην αρχή.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει ο μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η ανανεωμένη σου διάθεση ενισχύει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Στο 2ο μισό του μήνα δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία σας. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και νέες δραστηριότητες ανανεώνουν τη διάθεση σου και σε κάνουν ακόμα πιο γοητευτική. Ωστόσο δεν αποκλείεται παλιοί έρωτες να επανέλθουν στο προσκήνιο και να σε προβληματίσουν.

Λέων

Ο Ιανουάριος δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να επιβάλλεις καταστάσεις κάθε είδους. Είναι όμως κατάλληλος για προβληματισμό και ανάλυση. Κράτησε τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου μέχρι να έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις τα γιατί και τα πως. Προσπάθησε να είσαι πρακτική και ρεαλιστική με τις καταστάσεις και τα γεγονότα και όχι τόσο συναισθηματική.

Απροσδόκητες καθυστερήσεις μπορεί να σημειωθούν στα επαγγελματικά, κυρίως αν προσπαθήσεις να συλλέξεις κάποιες πληροφορίες. Αν κοιτάξεις πίσω σου θα διαπιστώσεις ότι ορισμένες από τις καθυστερήσεις ήταν ευλογία, καθώς σου έδιναν τη δυνατότητα επανεξέτασης και διόρθωσης. Το κομμάτι της καθημερινότητας είναι αυτό που χρειάζεται προσοχή προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Σε καμία περίπτωση μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στο προσκήνιο. Ό,τι έγινε έγινε και το ξεχνάμε. Εάν είσαι μόνη και επιδιώξεις μια επανασύνδεση τότε είναι καιρός να πάρεις πρωτοβουλίες. Προτού όμως πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να το σκεφτείς καλά και να πατάς τα πόδια σου στη γη.

Τοξότης

Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια βόλτα με τρενάκι αυτόν τον μήνα με τον τρόπο που αλλάζουν τα συναισθήματα σου. Έχεις την τάση να είσαι υπερβολικά ευαίσθητη σε ορισμένα πράγματα, αλλά είσαι ανοιχτή σε μερικές εμπνευσμένες ιδέες λόγω αυτής της επιπλέον ευαισθησίας. Οι ιδέες φαίνεται να σου έρχονται κυριολεκτικά από το πουθενά. Έχεις την τάση να βλέπεις από ένα άλλο πρίσμα τα πράγματα, δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα σε κάποιες από τις προηγούμενες σχέσεις που ίσως θεωρούσες δεδομένες.

Μπορεί να διαμορφωθούν νέα σχέδια στο μυαλό σου σε σχέση με τα επαγγελματικά και γενικότερα τις φιλοδοξίες και τα θέλω σου. Ίσως υπάρξουν κάποιες ακατέργαστες πλευρές, αλλά δεν χάνεις τίποτα να συζητήσεις τους ενδοιασμούς σου με έναν έμπιστο φίλο, έναν συνεργάτη ή έναν ειδικό που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική γωνία. Προσπάθησε να είσαι διπλωματική και να είσαι ανοιχτή σε νέους φίλους και συνεργάτες.

Η συνεργασία είναι απαραίτητη για αυτό διατήρησε τα πράγματα σε ισορροπία, έστω κι αν υπάρξουν στιγμές έντασης. Η διαίσθηση σου επίσης είναι απίστευτα ισχυρή, για αυτό ακολούθησε το ένστικτο σου αν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση, ακόμα κι αν αφορά στην ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος

Ξεκινώντας τον μήνα νιώθεις ότι διανύεις μια μεταβατική περίοδο και προετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα. Για να ανοίξει ο δρόμος για αυτά ωστόσο, χρειάζονται κάποια τελειώματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα προκύψει κάτι για να φροντίσεις σχετικά με την περιουσία, τα προσωπικά σου αντικείμενα ή τις συνθήκες διαβίωσης σου. Αναδιοργάνωσε τα θέματα στο σπίτι αλλά και στα επαγγελματικά σου.

Η πρώτη βδομάδα του μήνα είναι εξαιρετική για να φροντίσεις και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου που έχεις αναβάλλει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έτσι θα καταφέρεις το υπόλοιπο του μήνα να προχωρήσεις μπροστά με λιγότερα βαρίδια. Από τις 8 έως τις 14 του μήνα φρόντισε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Κάτι νέο προβλέπεται στον ορίζοντα και πρέπει να είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τη νέα περιπέτεια σου χωρίς παλιά ημιτελή ζητήματα.

Βγάλε τα επαγγελματικά σχέδια σου από το συρτάρι και τελειοποίησε τα. Ο Ιανουάριος είναι ιδανικός μήνας για να επιδιώξεις μια επανασύνδεση αν αυτό είναι που επιθυμείς. Εγώ φυσικά θα σου πρότεινα να το σκεφτείς πολύ προτού γυρίσεις πίσω. Αν κάνεις λίγη υπομονή να είσαι σίγουρη πως θα ανταμειφτείς.

Ιχθείς

Ο μήνας προβλέπει ίσως κάποιες ακραίες εναλλαγές στη διάθεση σου. Τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα που νιώθεις είναι σαν να είσαι σε τραμπάλα. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη και απόφυγε να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Έχεις την τάση να σκέφτεσαι πολύ κι αυτό σου προκαλεί κόπωση. Στη 2η βδομάδα του μήνα αναζήτησε πράγματα που θα αλλάξεις μέσα και γύρω από το σπίτι. Αν και επιθυμείς να κάνεις αλλαγές, εξακολουθεί να υπάρχει ή να νιώθεις κάποια αβεβαιότητα για το μέλλον.

Εάν καταφέρεις να φροντίζεις ένα πράγμα τη φορά χωρίς βιασύνη, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα και σταδιακά θα φύγουν οι αμφιβολίες ή οι φοβίες από το μυαλό σου. Να θυμάσαι πως ό,τι κι αν κάνεις και λες επηρεάζει τους γύρω σου κυρίως το 2ο μισό του μήνα, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που πληγώνουν ή που δεν πρέπει.

Αυτό ισχύει περισσότερο για την ερωτική σου ζωή. Φρόντισε να είσαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μην αφήνεις εκκρεμότητες.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024