Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτραπέζια παιχνίδια: Ποιο σου ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Επιτραπέζια παιχνίδια: Ποιο σου ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Το τέλειο επιτραπέζιο δεν είναι ίδιο για τον καθένα

Αγαπημένη συνήθεια κάθε παρέας, τα επιτραπέζια ξυπνούν τον καλύτερο και τον χειρότερό μας εαυτό και γίνονται η βάση για βραδιές γεμάτες… καβγάδες και διασκέδαση. Τι συμβαίνει, όμως, όταν νιώθεις ότι απλώς δεν μπορείς να ξαναπαίξεις το ίδιο παιχνίδι, που όσο κλασικό και αν είναι, έχεις «λιώσει» εδώ και χρόνια ολόκληρα; Επιλέγεις το επόμενο, από τις χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές που θα βρεις στο SHOPFLIX.gr.

Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το σωστό, ξεχωρίσαμε τρεις εξαιρετικές επιλογές για τρεις διαφορετικούς τύπους παικτών. Ωστόσο, κανείς δεν σε υποχρεώνει να περιοριστείς σε αυτές: οι ασυναγώνιστες προσφορές της πλατφόρμας (αξίζει να τσεκάρεις και τον άκρως εορταστικό σάκο του SHOPFLIX), αλλά και η δυνατότητα που σου δίνει να εξοφλήσεις τις αγορές σου σε έως και 60 άτοκες δόσεις, σημαίνουν ότι μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα με περισσότερους τίτλους.

Επιπλέον, αν οι αγορές σου ξεπεράσουν τα 100€, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα. Άλλος ένας λόγος να επιλέξεις δώρα για όλους, έστω και την τελευταία στιγμή. Κι ένα pro tip: αξιοποίησε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ για να παραλάβεις όλα τα μέρη της παραγγελίας σου με την ίδια αποστολή και να εξασφαλίσεις ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Πες μας ποιος είσαι, να σου πούμε τι να παίξεις

Διασκεδαστικά, γεμάτα μυστήριο, κέφι ή… μιζέρια, τα παρακάτω επιτραπέζια ξεχώρισαν τόσο για τις ευχάριστες στιγμές που προσφέρουν στους παίκτες, όσο και για το γεγονός ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες πολλών διαφορετικών προσωπικοτήτων.

Winning Moves Cluedo – Dracula, για τους λάτρεις του μυστηρίου

Λατρεύεις τις αστυνομικές σειρές και καταφέρνεις πάντα να βρεις τον δολοφόνο πριν τους τίτλους του τέλους; Το Cluedo Winning Moves σε βάζει στη θέση ενός πραγματικού ντετέκτιβ, ενώ με την ενδιαφέρουσα και άκρως βαμπιρένια θεματική του ανεβάζει το σασπένς στα ύψη.

Η περιγραφή του παιχνιδιού:

Καλώς ήρθατε στο Bran Castle! Δυστυχώς, φτάσατε πολύ αργά για να γνωρίσετε την Irina Cantemir, το νεαρό θύμα ενός μυστηριώδους φόνου. Ζήστε τη μοναδική ιστορία και λύστε το έγκλημα στο πιο γνωστό κάστρο του κόσμου! Η Ιρίνα, μια νεαρή υπηρέτρια, πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Το σώμα της ανακαλύπτεται με μια παράξενη ουλή στο λαιμό της. Οι χωρικοί είναι έρημοι και τρομοκρατημένοι που κάποιος μπόρεσε να κάνει κακό σε ένα τόσο αθώο κορίτσι. Και ο δολοφόνος δεν έχει πιαστεί ακόμα! Φήμες λένε ότι ο Δράκουλας ξαναγεννήθηκε. Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ψιθυρίζουν ξεχασμένες μεθόδους προστασίας από τους βρικόλακες. Γι’ αυτό μπορείτε να δείτε τσαμπιά σκόρδα στα παράθυρα και αν κοιτάξετε κάτω από τα κρεβάτια των χωρικών, θα βρείτε ξύλινους πασσάλους. Κανείς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι από το σούρουπο μέχρι το ξημέρωμα. Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής. Τι γίνεται όμως αν όλα αυτά είναι απλώς μια εσφαλμένη υπόθεση; Μερικοί λένε ότι τα περισσότερα εγκλήματα διαπράττονται από ένα άτομο που γνωρίζει το θύμα… Ανακαλύψτε ΠΟΙΟΣ σκότωσε την Ιρίνα, ΠΟΥ συνέβη και ΤΙ όπλο χρησιμοποιήθηκε. Επιθεωρήστε το κάστρο για ενδείξεις, κάντε ακριβείς ερωτήσεις και λύστε το μυστήριο της δολοφονίας. Ήταν εκδίκηση ενός απορριφθέντος εραστή ή ήταν θύμα μιας ζηλιάρας συζύγου; Μάθετε σε αυτό το παιχνίδι Cluedo Dracula!

Αγόρασέ το

Θα Πεις Κι Ένα Τραγούδι, για τους (πολύ) κεφάτους

Έχεις τον ρυθμό μέσα σου και ποτέ δεν σταματάς να σιγομουρμουρίζεις – ή και να τραγουδάς δυνατά – αγαπημένα κομμάτια. Ξέρεις αμέτρητους ελληνικούς και ξένους στίχους και η βιβλιοθήκη σου στο Spotify είναι γεμάτη με χιλιάδες τίτλους. Το «Θα Πεις Κι Ένα Τραγούδι» είναι φτιαγμένο για ‘σένα και μπορεί να φέρει ατμόσφαιρα πάρτι ακόμη και σε ένα χαλαρό χειμωνιάτικο βράδυ στο σπίτι.

Η περιγραφή του παιχνιδιού:

Το πιο κεφάτο επιτραπέζιο!

Πες ένα τραγούδι με τη λέξη ΑΓΑΠΗ

Τώρα δοκίμασε με τη λέξη ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μπορείς να σκεφτείς τραγούδια που παίζονται σε γάμους;

Τραγουδήστε όσα περισσότερα τραγούδια μπορείτε με την ίδια λέξη ή από την ίδια κατηγορία. Μόλις η αντίπαλη ομάδα κολλήσει , η ομάδα σου φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό. Τραγούδι, χορός και πολύ γέλιο σε περιμένουν!

Αγόρασέ το

Shit Happens, για ‘σένα που δεν είσαι ακριβώς η ψυχή του πάρτι

Δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα. Εκνευρίζεσαι από την πολύ φασαρία των parties. Και έχεις την τάση να μπλέκεις σε ατυχείς καταστάσεις – χωρίς όμως να χάνεις και το χιούμορ σου. Σε έχουμε: το επιτραπέζιο «Shit Happens» θα μετατρέψει τη… μιζέρια σε απόλαυση και θα σου χαρίσει βραδιές γεμάτες γέλιο.

Η περιγραφή του παιχνιδιού:

Ας το παραδεχτούμε, σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, σωστά; Γι` αυτό κι εμείς τις συγκεντρώσαμε σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι γεμάτο από άθλιες, θλιβερές, απίστευτες καταστάσεις!

Ταξινόμησέ τις κάρτες ανάλογα με το πόσο θλιβερές είναι οι καταστάσεις που διαβάζεις. Ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να δεις τον πατέρα σου γυμνό; Κάθε ατυχής κατάσταση βαθμολογείται από το 0 έως το 100, χρησιμοποιώντας τον Δείκτη μιζέριας. Δε χρειάζεται να μαντέψεις ακριβώς τον σωστό δείκτη, αρκεί να ταξινομήσεις την κάρτα σωστά σύμφωνα με αυτό τον δείκτη. Αν έχεις δίκιο, κρατάς την κάρτα!

Συγκέντρωσε 10 κάρτες στο μονοπάτι του πόνου σου και κέρδισε!

Ιδανικό αν θέλετε να κάνετε τους φίλους σας να κλάψουν από τα γέλια! Το παιχνίδι περιλαμβάνει κάρτες με απίστευτα θλιβερές καταστάσεις. Οι κάρτες περιλαμβάνουν την περιγραφή της κατάστασης, την απεικόνιση της κατάστασης και τον δείκτη μιζέριας της κατάστασης.

Αγόρασέ το.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024