Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός το Ίλιον: Πώς προσπαθεί να «θολώσει» τα νερά ο 8ος κατηγορούμενος - Φρίκη από τις περιγραφές και τα βίντεο

Βιασμός το Ίλιον: Πώς προσπαθεί να «θολώσει» τα νερά ο 8ος κατηγορούμενος – Φρίκη από τις περιγραφές και τα βίντεο

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον από συμμαθητές του.

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου έλαβε ο 8ος κατά σειρά κατηγορούμενος για την υπόθεση ομαδικού βιασμού. του 15χρονου στο Ίλιον.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω κατηγορούμενος δεν έχει συλληφθεί γιατί είχε παρέλθει ο χρόνος του αυτοφώρου.

Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντα από τη συμμορία που κατηγορείται ότι βίαζε τον 15χρονο – Μαχαίρια και ναρκωτικά

Όπως όλα δείχνουν ο κατηγορούμενος προσπαθεί να απαλλαγεί από τις κατηγορίες επικαλούμενος τον… αυτισμό του δίδυμο αδερφού του, λέγοντας ότι ανέπτυξε ευαισθησίες κατά «αδυνάτων».

«Με τον δίδυμο αδελφό μου, που πάσχει από αυτισμό, είμαστε πραγματικά αχώριστοι. Είμαι ο μοναδικός πραγματικός του φίλος και ένας από τους ελάχιστους που αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητές του. Εξαιτίας του, ανέπτυξα ιδιαίτερες ευαισθησίες και κατάλαβα τι σημαίνει να «μειονεκτεί» κανείς έναντι των πολλών.

»Από μικρό παιδί ανέπτυξα μια τάση προστασίας οποιουδήποτε αδύναμου. Δεν άντεχα ποτέ να βλέπω και αντιδρούσα σε επιθέσεις ή προκλήσεις πολλών κατά ενός, δυνατών κατά αδύνατων (bullying). Αμύνθηκα αρκετές φορές για λογαριασμό του αδελφού μου όταν έπεφτε θύμα κοροϊδίας» είπε χαρακτηριστικά στην ανακρίτρια ο 8ος κατηγορούμενος.

Σοκαρισμένοι ανακριτής και εισαγγελέας από τα βίντεο

Οι εικόνες που ανέβαζαν στις διαδικτυακές τους σελίδες ακόμα και μέσα από το σχολείο που πηγαίναν, πλαισιώνουν τις ανατριχιαστικές ομολογίες τους, για τη συστηματική κακοποίηση του 15χρονου παιδιού.

Οι 8 ανήλικοι κατηγορούμενοι που ήδη έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς είναι μέλη μιας συμμορίας όπως δείχνουν τα βίντεο. Επιδεικνύουν φαλτσέτες, τσιγάρα με χασίς αλλά και τα όσα έκαναν μέσα στην τάξη την ώρα που οι καθηγητές προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα.

Ο 8ος κατά σειρά κατηγορούμενος, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2023. Πρόκειται για έναν 16χρονο Έλληνα που δεν είχε εντοπιστεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ήδη 6 ανήλικοι έχουν προφυλακιστεί και ακόμα ένας έχει αφεθεί ελεύθερος, αφού δεν είχε συμπληρώσει τα 15 του χρόνια στις 19 Νοεμβρίου, όταν σύμφωνα με την δικογραφία σημειώθηκε, ο τελευταίος βιασμός του θύματος.

«Μετανιώνω που δεν ενήργησα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δεν μίλησα στους γονείς του, από την πρώτη στιγμή» είπε ο 14χρονος κατηγορούμενος.

Ο πατέρας του θύματος όμως έχει καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο γιος του κακοποιήθηκε και την 1η Δεκεμβρίου. Αν αυτό αποδειχθεί ο 14χρονος που εκείνη τη μέρα συμπλήρωνε τα 15 του χρόνια, θα οδηγηθεί πιθανότατα στη φυλακή.

«Ακόμη και αν θεωρηθεί ότι όντως υπήρξε αυτό το συμβάν την 1η Δεκεμβρίου του 2022, είναι η μέρα των γενεθλίων μου και έκλεινα τα 15 μου έτη. Το πρωί πήγα στο σχολείο και επέστρεψα σπίτι για τα γενέθλιά μου. Μετά έπεσα για ύπνο χωρίς να λείψω στιγμή από το σπίτι» συμπλήρωσε ο ανήλικος κατηγορούμενος.

Ο ανήλικος υποστηρίζει από τη πρώτη στιγμή ότι ήταν θεατής στο συστηματικό μαρτύριο του 15χρονου. Με το θύμα πάντως να τον έχει κατονομάσει ως έναν από εκείνους που τον κακοποιούσαν.

Στις 9 Ιανουαρίου η απολογία του 8ου κατηγορούμενου

Συνοδευόμενος από τους δύο δικηγόρους του και τους γονείς του, ο 8ος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμών του 15χρονου στο Ίλιον εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο 15χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού, σύστασης συμμορίας και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Παράλληλα, αύριο έχουν κληθεί σε απολογία και τα τέσσερα κορίτσια που ήταν παρούσες στην κτηνωδία.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024