Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που κάνουν τηλεόραση γιατί έχουν κολλητάρια»
«Αν έκανα τώρα εκπομπή, θα πήγαινα πολύ καλύτερα από όλες»
Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις εκπομπές, τη δική της πορεία στην τηλεόραση, αλλά και τα… «μπάζα» που κάνουν εκπομπές σήμερα.
Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα.
«Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα, τρέχω όλη μέρα. Να είναι καλά το τηλεμάρκετινγκ, γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ, αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει. Ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στον χαβαλέ», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που έγινε μητέρα και όσα χρειάστηκε να αφήσει πίσω. «Μετά την επιτυχία του Ρουκ Ζουκ, έκανα το παιδί μου. Ήθελαν τότε να κάνω πρωινό στο MEGA απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη», εξήγησε.
«Θα έπρεπε να λείπω όλη μέρα και δεν ήθελα να αφήνω το μωρό. Αν έκανα τώρα εκπομπή, θα πήγαινα πολύ καλύτερα από όλες», συμπλήρωσε.
Τέλος, σημείωσε πως υπάρχουν πολλές παρουσιάστριες σήμερα στην τηλεόραση, οι οποίες δεν θα έπρεπε να είχαν εκπομπές.
«Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε καν να κάνουν τηλεόραση. Κάνουν, γιατί έχουν κολλητάρια εκεί μέσα. Το έγραψες αυτό; Αυτό παθαίνεις, όταν παίρνεις φόρα και μιλάς πολύ», δήλωσε χιουμοριστικά κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο
- Χανιά: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- Όλυμπος: Αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως πολιτιστικό αγαθό, εξαίρετης οικουμενικής αξίας
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442