Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Βέρτης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή - «Προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό»

Νίκος Βέρτης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – «Προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό»

Το «αντίο» του ραγίζει καρδιές

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Βέρτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας συνεργάτης και φίλος του. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσοπάνη, τον στιχουργό των επιτυχιών «Αν είσαι ένα αστέρι», «Εδώ τελειώνει», «Ένα ψέμα», «Μην αργείς», «Πόσο σ΄ αγαπώ» και πολλών άλλων.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο τραγουδιστής, με μία σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Οι δύο άντρες είχαν μία μακροχρόνια συνεργασία ενώ τους συνέδεε και μια δυνατή φιλιά.

Νίκος Βέρτης: Καταγγελία για μαϊμού εμβολιασμούς κατά της Covid 19

«Γιώργο μου αγαπημένε μου γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε καλό ταξίδι …Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό», έγραψε ο Νίκος Βέρτης στη λεζάντα της ανάρτησής του και παράλληλα δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία.

Η ανάρτησή του

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Ο Γιώργος Τσοπάνης είχε συνεργαστεί και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Βασίλη Καρρά («Έτσι σ’ αγάπησα») και τον Χρήστο Χολίδη («Εγώ για σένα» και «Η αγάπη αυτή»).

Τον στιχουργό αποχαιρέτησε μέσω των social media και η Όλγα Βλαχοπούλου. Κοινοποίησε το τραγούδι «Πόσο σ’αγαπώ» του Νίκου Βέρτη και έγραψε: «Γιώργο με ακούς? Δεν γίνεται να μη με ακούς. 12 χρόνια τώρα με άκουγες καθημερινά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία. Πόση αγάπη θεέ μου, πόσο μοίρασμα. Είναι η πρώτη φορά που έχω θυμώσει μαζί σου..συγχώρεσε με για αυτό Γιώργο? Δεν θα ξεχάσω τίποτα. Στο υπόσχομαι. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις από μέσα μου ποτέ … Σε ακούω ακόμα να γελάς με εκείνο το τηλεφώνημα..ξέρεις εσύ… βασικά μόνο εσύ ξέρεις.. σε αγαπώ».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024