Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ηρωική πράξη 5χρονης μετά το φονικό τροχαίο - Έτσι έσωσε το αδερφάκι της

Η ηρωική πράξη 5χρονης μετά το φονικό τροχαίο – Έτσι έσωσε το αδερφάκι της

Ήταν η 5χρονη κόρη του ζευγαριού που έσωσε τη ζωή του ενός έτους αδερφού της. Οι γονείς τους χάθηκαν στο τραγικό τροχαίο.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το φονικό τροχαίο οικογένειας στη δυτική Αυστραλία. Το 5χρονο κοριτσάκι έσωσε τη ζωή του μικρότερου αδερφού της με μια ηρωική πράξη.

Ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων που η 25χρονη Cindy Braddock, ο 28χρονος Jake Day και τα τρία παιδιά τους, όλα κάτω των πέντε ετών, δηλώθηκαν αγνοούμενοι.

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων – Βρήκε τον γιο της μετά από 10 χρόνια

Θα περνούσαν την ημέρα των Χριστουγέννων με τη μητέρα του Jake Day. Ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι από το Northam για να διανύσουν την απόσταση 200 χιλιομέτρων μέχρι το Kondinin.

Δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο σπίτι της μητέρας του Jake για την οικογενειακή γιορτή. Η αστυνομία δήλωσε αργά το βράδυ της Τρίτης πως το Land Rover της οικογένειας είχε εντοπιστεί 10 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη.

Η ηρωική πράξη της 5χρονης

Οι δύο γονείς έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο, με το πεντάχρονο κοριτσάκι τους να σώζει τη ζωή του δύο ετών αδερφού της, όπως αποκαλύπτουν οι συγγενείς.

Το κοριτσάκι και τα δύο μικρότερα αδέρφια της βρίσκονταν στα συντρίμμια επί δύο ημέρες, μέσα στην καυτή ζέστη. Οι γονείς τους είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή στο τραγικό τροχαίο.

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η 5χρονη κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Και στη συνέχεια να απεγκλωβίσει τον δύο ετών αδερφό της από το κάθισμά του. Έμειναν στο αυτοκίνητο για 55 ώρες με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου» δήλωσε ο ξάδελφός του Jake, Michael Read, στο ABC.

Κανείς δεν ξέρει τι πέρασαν, θα σημειώσει αναφερόμενος στην οδυνηρή δοκιμασία των τριών ανήλικων παιδιών. Επισήμανε πως πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τα τρία παιδιά που έχασαν τους γονείς τους και εγκλωβίστηκαν για ώρες στο αυτοκίνητο.

Δύο από τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων του Perth και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Το μικρότερο, δύο μόλις μηνών, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Είναι δύσκολο να χάνουν τους γονείς τους. Τώρα έχουν μόνο τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή προχωράμε βήμα βήμα», υπογράμμισε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024