Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον είχαν όλοι για νεκρό, βρέθηκε 10 χρόνια μετά

Τον είχαν όλοι για νεκρό, βρέθηκε 10 χρόνια μετά

Σαν «θαύμα» περιγράφει την επανασύνδεση με τον γιο της μετά από δέκα χρόνια. Τον θεωρούσαν όλοι νεκρό.

Είχαν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που η Joyce Curtis είχε δει ζωντανό τον γιο της Nicholas. Η οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια τον θεωρούσε νεκρό. Και τα φετινά Χριστούγεννα πήραν το καλύτερο δώρο. Τον βρήκαν ξανά ζωντανό και σχεδιάζουν την επανασύνδεσή τους.

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 2000 που ο Nicholas έκανε οτοστόπ στη Γαλλία και την Ισπανία. Είχε χάσει τη δουλειά του και εγκατέλειψε τη γενέτειρά του, τη Γλασκόβη.

Έρχεται πολική βόμβα και στην Ελλάδα μετά τις ΗΠΑ; Τι λέει ο Λέκκας

Έχασε κάθε επαφή και η μητέρα του πίστευε ότι για ένα διάστημα πρέπει να ζούσε στους δρόμους του Παρισιού. Το 2009 δήλωσε την εξαφάνισή του και τον είδε τελευταία φορά ένα χρόνο αργότερα. Είχε ενημερωθεί πως βρισκόταν σε γαλλικό νοσοκομείο, σύμφωνα με τη Metro.

Αφού δεν είχε κανένα του μήνυμα για τα επόμενα δέκα χρόνια, η Joyce Curtis υπέθετε τα χειρότερα και θρηνούσε για τον χαμό του.

Ήταν στις 19 Δεκεμβρίου που δέχτηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα από νοσοκομείο στη νότια Γαλλία. Την ενημέρωναν πως ο Nicholas βρισκόταν εκεί. Μια είδηση που έδωσε νόημα στις φετινές γιορτές.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι με τον Covid και όσα συνέβησαν θα είχε πεθάνει. Θρηνούσα γι’ αυτόν. Όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι είναι ζωντανός, έπαθα σοκ. Το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω όλη μέρα.

Αυτή η είδηση ήταν ό,τι καλύτερο για τα φετινά Χριστούγεννα. Ειδικά μετά την απώλεια του συζύγου μου τον Ιούνιο».

«Είναι σαν θαύμα»

Είναι σαν την ταινία «Miracle on 34th Street». Είναι σαν θαύμα. Είχα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είχε πεθάνει. Πραγματικά το πίστευα. Και νομίζω ότι όλοι πίστευαν το ίδιο».

Παρά το γεγονός ότι κατέληξε στο νοσοκομείο, η οικογένειά του δήλωσε πως φαίνεται υγιής μετά τη συνομιλία τους μέσω βιντεοκλήσης.

Ο Nicholas εξαφανίστηκε αφού αρχικά είχε κανονίσει να επιστρέψει στο σπίτι του το 2010. Η οικογένειά του άρχισε να αγωνιά όταν δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο.

«Θυμάμαι ότι εκείνη την ημέρα έβρεχε καταρρακτωδώς. Τηλεφώνησα σε όλα τα αεροδρόμια για να δω αν είχε μπει σε κάποια πτήση αλλά τίποτα.

Δεν ξανακούσαμε τίποτα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που άκουσα νέα του μέχρι τη Δευτέρα».

Ο Nicholas πλέον σχεδιάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, με την Joyce βέβαια να επιθυμεί να μεταβεί στη Γαλλία για να τον συναντήσει το συντομότερο δυνατό.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024