Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Πώς είναι δυνατόν; Πώς μεγαλώνουν τέτοια παιδιά σε αυτή την κοινωνία;»

Γιώργος Λιάγκας: «Πώς είναι δυνατόν; Πώς μεγαλώνουν τέτοια παιδιά σε αυτή την κοινωνία;»

«Εσύ πρέπει να βγεις με το κεφάλι ψηλά. Οι άλλοι οι αλήτες πρέπει να ντρέπονται», είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον 15χρονο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σοκαριστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Το πρωί της Τρίτης (27/12) κρίθηκαν προφυλακιστέοι δύο ακόμα ανήλικοι, με αποτέλεσμα έξι κατηγορούμενοι να βρίσκονται πλέον στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, η έρευνα συνεχίζεται για το εντοπισμό και των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Αναφερόμενος στην υπόθεση, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε συγκλονισμένος και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν παιδιά να εκμεταλλεύτηκαν τον συμμαθητή τους και να τον βίασαν για πλάκα, όπως κατέθεσαν.

«Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας – «Αν το ρωτούσα εγώ αυτό θα με είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα»

Είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής: «Είναι ένα θέμα που μας έχει ανατριχιάσει τις μέρες των γιορτών, εγώ και τώρα που το λέω ανατριχιάζω. Πώς είναι δυνατόν παιδιά που πάνε στο σχολείο μαζί, φίλοι, συμμαθητές, τον αδύναμο, τον λίγο διαφορετικό στα μάτια τους, φαντάζει αδύναμος, να τον εκμεταλλεύονται, να καταθέτουν ότι το έκαναν για πλάκα. Βίαζαν έναν συμμαθητή τους για πλάκα. Και το κατέθεσαν. Πώς είναι δυνατόν; Ποιος μεγάλωσε τέτοια παιδιά; Πώς μεγαλώνουν τέτοια παιδιά σε αυτή την κοινωνία; Έπαιρναν τον διαφορετικό, τον αδύναμο συμμαθητή τους και τον βίαζαν. Είναι φρίκη όλα αυτά που κατέθεσε το παιδί αυτό που τον βασάνιζαν οι φίλοι του, οι συμμαθητές του και είπαν ότι το έκαναν για πλάκα».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον 15χρονο, σημείωσε: «Με μεγάλη αγάπη, σαν πατέρας, θέλω να του πω ότι δεν πρέπει να ντρέπεται και να φοβάται. Είμαστε όλοι στο πλευρό του. Μακάρι να ήταν φίλος μου, παιδί μου, συγγενής μου το παιδί αυτό. Θα ήμουν περήφανος πραγματικά. Το παιδί αυτό δεν πρέπει να ντρέπεται σε καμία περίπτωση και δεν πρέπει να κρυφτεί. Πρέπει να ντρέπονται οι άλλοι, οι «μάγκες», αυτοί που κατέληξαν στη φυλακή. Εσύ πρέπει να βγεις με το κεφάλι ψηλά. Οι άλλοι οι αλήτες πρέπει να ντρέπονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024