Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Μαζί στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν παρά τις φήμες χωρισμού

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Μαζί στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν παρά τις φήμες χωρισμού

Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Μία ανάρτηση που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι δύο τους γιόρτασαν μαζί τα Χριστούγεννα και μπέρδεψαν ξανά τους followers τους.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα story από το ρεβεγιόν, στο οποίο διακρίνεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Φωτιές» με την ανάρτηση της Βαλαβάνη για τον Βασάλο – Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

Στο βίντεο αυτό, ο γυμναστής τραβούσε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Φίλιππο Ιωάννου, τον Mente Fuerte και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να παραδέχονται την ήττα τους στο παιχνίδι που έπαιζαν.

Θέλοντας όμως να δείξει την αντίδραση και της δικής του νικητήριας ομάδας και γυρνώντας την κάμερα του κινητού φάνηκε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάθεται στον καναπέ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο

Οι φήμες για νέο σύντροφο

Στο μεταξύ, οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες μέρες, που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε νέα σχέση και συγκεκριμένα μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Ο 43χρονος είναι γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο Nomads, το 2018. Είναι ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Καλιφόρνια.

Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Εκτός από τη μουσική, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα και μεγάλη του αγάπη αποτελεί (και) το σερφ. Αξίζει μόνο να θυμηθούμε τις ώρες που πέρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα στη παραλία στα Φαλάσαρνα για να καταλάβουμε ότι είναι αρκετά αυτά που τους ενώνουν.

Βέβαια, ο αθλητισμός έχει μπει στη ζωή του πολλά χρόνια πριν.  Στα 12 έτη του ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό και ως τα 24 έκανε πρωταθλητισμό, έχοντας πολλές νίκες στο ενεργητικό του, με μεγαλύτερη διάκριση τη στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Με το σερφ άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 13 ετών και για εκείνον είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ο ντράμερ διατηρούσε δεσμό με την άλλοτε κολλητή φίλη της, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί. Οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε καλημέρα ενώ έχουν διαλύσει και την κουμπαριά τους.

Πάντως Βαλάβανη και Βασάλος φτιάχνουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, και όλοι αναρωτιούνται πως θα κυλήσει η συμβίωσή τους μετά τον χωρισμό τους.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024