Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Μαύρες γιορτές, δεν έχουμε δικαιοσύνη» λέει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά

Θεσσαλονίκη: «Μαύρες γιορτές, δεν έχουμε δικαιοσύνη» λέει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά

Ο 34χρονος αστυνομικός έχει αφεθεί ελεύθερος με τον όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά τη συμπληρωματική απολογία του στον ανακριτή

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο που τους δίνει ο νόμος είναι οι γονείς του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ και βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ημέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3, ενώ ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη στα βίντεο που κατέγραψαν το επεισόδιο και βαλλιστική εξέταση.

Ο μοιραίος καυγάς που οδήγησε στο άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη – Πώς σκότωσε ο γιος τη μητέρα του

«Καλές γιορτές να κάνει. Εγώ θα κάνω μαύρες γιορτές όπως ξέρει όλος ο λαός. Δικαιοσύνη δεν έχουμε. Αυτοί που κάθονται στις καρέκλες είναι λάθος. Αφού τον αφήσανε ελεύθερο πάει να πει ότι δεν έχουμε δικαιοσύνη» ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου.

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του αστυνομικού Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι «η Δικαιοσύνη ούτε φοβάται ούτε εκβιάζεται. Λυπήθηκα που είπαν οι πρόεδροι Ρομά ότι δεν θα γίνουν φασαρίες, αλλά εάν δεν μπει στη φυλακή θα γίνουν και κανείς δεν τους έχει συλλάβει. Οι προϋποθέσεις για την προσωρινή κράτηση ή όχι ενός κατηγορουμένου είναι συγκεκριμένες».

Σημειώνεται πως ο 34χρονος αστυνομικός έχει αφεθεί ελεύθερος με τον όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά τη συμπληρωματική απολογία του στον ανακριτή.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024