Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στο Άινταχο: «Ακούγονται όλα στο σπίτι» - Η μαρτυρία αποφοίτου

Μακελειό στο Άινταχο: «Ακούγονται όλα στο σπίτι» – Η μαρτυρία αποφοίτου

Παραμένει ανεξιχνίαστη η υπόθεση του τετραπλού φονικού στο Άινταχο. Η μαρτυρία φοιτητή που έμενε στο σπίτι.

Ήταν στις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου που οι φοιτητές Kaylee Goncalves, Madison Mogen και Xana Kernodle, καθώς και ο φίλος της Kernodle, Ethan Chapin, μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου στο σπίτι που διέμεναν στο Άινταχο.

Απόφοιτος του πανεπιστημίου του Άινταχο, ο οποίος ζούσε στο σπίτι όπου δολοφονήθηκαν οι τέσσερις φοιτητές, μίλησε στο ABC News.

Τραγική κατάληξη στις έρευνες – Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο

«Είναι ένα παλιό, τρισάθλιο σπίτι. Δεν μπορείς να ανέβεις τη σκάλα ή να πας σε άλλον όροφο χωρίς να το ξέρουν όλοι» σημειώνει ο Cole Alteneder, ο οποίος αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2022.

Με τις αρχές να μην έχουν εντοπίσει υπόπτους για το τετραπλό φονικό που έχει συγκλονίσει το Άινταχο, η συγκεκριμένη μαρτυρία προκαλεί ερωτήματα.

Και αυτό δεδομένου ότι στο σπίτι, όπου δολοφονήθηκαν οι τέσσερις φοιτητές, βρίσκονταν δύο ακόμα συγκάτοικοί τους.

Οι συγκάτοικοί τους, που επέζησαν και πιθανότατα κοιμούνταν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων δολοφονιών, δεν έχουν κριθεί ύποπτοι από την αστυνομία.

Οι επιζώντες βρίσκονταν στο ισόγειο, ενώ τα τέσσερα θύματα στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο.

Ελπίζουν σε στοιχεία για το μακελειό στο Άινταχο

Ο Cole Alteneder, που ζούσε στο σπίτι κατά το πρώτο έτος των σπουδών του, αναφέρει πως η γειτονιά και το συγκεκριμένο σπίτι έχουν «πολύ ενεργή ζωή σε πάρτι».

«Πολλοί φοιτητές είναι εξοικειωμένοι με το εσωτερικό του σπιτιού. Στα πάρτι, θα πηδούσαν τον φράχτη και θα έφευγαν σε περίπτωση που ερχόταν η αστυνομία».

Με την αστυνομία να έχει λάβει χιλιάδες πληροφορίες για το τετραπλό φονικό, ο Cole Alteneder επισημαίνει πως όλοι θα περίμεναν να έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Οι επίσημες αρχές θα συνεχίσουν τις έρευνες για την άγρια δολοφονία των τεσσάρων φοιτητών και κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι κάποιος έχει πληροφορίες για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα στο σπίτι των φοιτητών. Ελπίζουν ότι θα μεταφέρουν όσα γνωρίζουν στην αστυνομία, ώστε να μπορέσουν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της τετραπλής δολοφονίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024