Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στο Άινταχο: «Σαδιστής» ο δολοφόνος που κατακρεούργησε τους φοιτητές - «Ήταν γνωστός τους»

Μακελειό στο Άινταχο: «Σαδιστής» ο δολοφόνος που κατακρεούργησε τους φοιτητές – «Ήταν γνωστός τους»

Βρέθηκαν με «μεγάλες ανοιχτές χαρακιές»

Έναν μήνα μετά τη φρικτή δολοφονία τεσσάρων φοιτητών στο Άινταχο που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, δεν έχουν εντοπιστεί ύποπτοι, δεν έχουν γίνει συλλήψεις και δεν έχει ανακτηθεί το φονικό όπλο.

Ο πατέρας της μίας από τις  κοπέλες δήλωσε την Κυριακή ότι τα θύματα είχαν «μεγάλες ανοιχτές χαρακιές» που ήταν ξεκάθαρα έργο ενός «σαδιστή άνδρα».

Διαβάστε επίσης: Φόβοι για νέο μακελειό μετά το τετραπλό φονικό στο Άινταχο

Όπως είπε στο Fox News, ρώτησε τον ιατροδικαστή πόσες φορές μαχαιρώθηκαν τα θύματα. «Κύριε, δεν νομίζω ότι »μαχαιριές» είναι η σωστή λέξη. Ήταν σα δάκρυα, σαν αυτό να ήταν ένα ισχυρό όπλο, όχι σαν μαχαίρι»» του απάντησε ο ιατροδικαστής, όπως περιέγραψε ο πατέρας της κοπέλας.

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει το φύλο του υπόπτου, μεταδίδει το BBC.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν μαχαιρωμένοι μέχρι θανάτου στο ενοικιαζόμενο σπίτι που μοιράζονταν νωρίς την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Και τα τέσσερα θύματα ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο στην πόλη Μόσχα, στο βόρειο τμήμα του Αϊντάχο.

Αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία δήλωσε ότι ένας «στρατός από αναλυτές» χτενίζει βίντεο που διαρκούν ώρες, για στοιχεία εν μέσω αυξανόμενης απογοήτευσης για την έλλειψη προόδου. Πρόκειται για βίντεο από όλη την πόλη που έχουν ανεβάσει κάτοικοι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν ώρες και ώρες και ώρες βίντεο, οπότε χρειάζεται πολύς χρόνος» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν ένα λευκό Hyundai Elantra που εθεάθη κοντά στο σπίτι την ημέρα των δολοφονιών.

Επίσης, τη Δευτέρα, το Fox News μετέδωσε ότι η αστυνομία είχε βάλει σε σακούλες τα χέρια των θυμάτων στον τόπο του εγκλήματος σε μια προσπάθεια να σώσει πιθανά στοιχεία, όπως δέρμα, μαλλιά ή στοιχεία DNA.

«Η ανίχνευση φημών και η καταστολή φημών σχετικά με συγκεκριμένα άτομα ή συγκεκριμένα γεγονότα που μπορεί να έχουν συμβεί ή να μην έχουν συμβεί είναι ένας τεράστιος περισπασμός για τους ερευνητές και συχνά είναι αποτέλεσμα της διάδοσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είπε ο εκπρόσωπος.

Ο αργός ρυθμός της έρευνας και η έλλειψη συλλήψεων ή κατονομασίας υπόπτων έχει προκαλέσει επικρίσεις από ορισμένα μέλη των οικογενειών των θυμάτων, ωστόσο ο εκπρόσωπος είπε πως η αστυνομία «εξακολουθεί να είναι 100% αφοσιωμένη στην εξιχνίαση αυτού του εγκλήματος».

Αν και οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι δεν θεωρούν ότι υφίσταται απειλή για την κοινότητα, η αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους και τους μαθητές να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να προσέχουν όταν βρίσκονται στην πόλη.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024