Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με ανεξιχνίαστες επιθέσεις - Συνδέουν υποθέσεις με το τετραπλό φονικό στις ΗΠΑ

Θρίλερ με ανεξιχνίαστες επιθέσεις – Συνδέουν υποθέσεις με το τετραπλό φονικό στις ΗΠΑ

Ανεξιχνίαστες υποθέσεις ενδέχεται να συνδέονται με το τετραπλό φονικό φοιτητών στις ΗΠΑ. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη της αιματηρής επίθεσης.

Το τετραπλό φονικό φοιτητών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι αρχές προσπαθούν να συνδέσουν υποθέσεις από το 2020 και το 2021, οι οποίες παραμένουν ανεξιχνίαστες.

«Έχουμε άλλες υπηρεσίες που επικοινωνούν μαζί μας για άλλες υποθέσεις. Διάφορα στοιχεία που πρόκειται να παρακολουθήσουμε», σημείωσε ο αρχηγός της Αστυνομίας James Fry.

Διαβάστε επίσης: Squid Game: Πρωταγωνιστής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τους θανάτους τεσσάρων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Άινταχο, ρωτήθηκε για τις πιθανές ομοιότητες του τετραπλού φονικού με την αιματηρή επίθεση σε βάρος του Travis Juetten και της συζύγου του Jamilyn στο Όρεγκον τον Αύγουστο του 2021.

Ο Travis Juetten πέθανε στην επίθεση, ενώ η σύζυγός του Jamilyn τραυματίστηκε σοβαρά. Η υπόθεση παραμένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη. Στο μεταξύ οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον ύποπτο του τετραπλού φονικού νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Όπως και στην υπόθεση με τους τέσσερις φοιτητές, το ζευγάρι δέχτηκε επίθεση ενώ κοιμόταν τις πρώτες πρωινές ώρες. Η 26χρονη Jamily κατάφερε να επιβιώσει. Είχε δεχτεί 19 μαχαιριές στο σώμα της.

Εκτός από την επίθεση στο ζευγάρι, με το τετραπλό φονικό συνδέεται και ο ανεξιχνίαστος θάνατος της Sandra Ladd τον Ιούνιο του 2020. Η 71χρονη πέθανε από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο σώμα.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Οι αξιωματικοί, όπως ανέφερε ο αρχηγός της Αστυνομίας, θα εξετάσουν την πιθανότητα να συνδέονται οι αιματηρές επιθέσεις. Δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Λίγα έχουν γίνει γνωστά για τις δολοφονίες των φοιτητών, με τις αρχές να δηλώνουν πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση.

Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει περισσότερες από 700 μαρτυρίες για κάποιον stalker της 21χρονης Kaylee Goncalves. «Το να μπεις μέσα στη νύχτα σε ένα φοιτητικό σπίτι, στο οποίο μένουν έξι φοιτητές σε διαφορετικά δωμάτια, είναι ένα έγκλημα εξαιρετικά υψηλού κινδύνου. Εκτός αν ο δράστης γνώριζε έναν ή περισσότερα άτομα», υπογράμμισε ο πρώην εισαγγελέας της Νέας Υόρκης.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024