Φόβοι για νέο μακελειό μετά το τετραπλό φονικό στο Άινταχο
Οι προειδοποιήσεις μετά το τετραπλό φονικό στο Άινταχο.
Μετά το τετραπλό φονικό φοιτητών στο Άινταχο, οι αρχές προειδοποίησαν τους φοιτητές και τους επισκέπτες της πόλης για νέο χτύπημα.
Οι αστυνομικές αρχές του Άινταχο ενημέρωσουν τους επισκέπτες ότι ο δολοφόνος του τετραπλού φονικού θα μπορούσε να ξαναχτυπήσει.
Διαβάστε επίσης: Δολοφονία φοιτητών στο Άινταχο: Θρίλερ χωρίς τέλος με το τετραπλό φονικό
Προειδοποίησαν μάλιστα τους νέους να μην κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία και να έχουν εύκαιρα τα κινητά τους τηλέφωνα σε περίπτωση που συμβεί κάτι.
Στην πόλη περίμεναν μεγάλη εισροή επισκεπτών για το Σαββατοκύριακο και κάλεσαν τον κόσμο να διατηρεί επαφή με τους φίλους και τις συγγενείς τους.
Ο αρχηγός της αστυνομίας James Fry διαβεβαίωσε ότι αναπτύσσονται περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις στους δρόμους δεδομένου ότι ο δράστης ή οι δράστες του τετραπλού φονικού κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Μείνετε σε επαγρύπνηση
Οι προειδοποιήσεις έρχονται μετά την άγρια δολοφονία των τεσσάρων φοιτητών στο σπίτι τους στις 13 Νοεμβρίου. Τέσσερις εβδομάδες μετά και οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
«Όπως πάντα, θέλουμε να υπενθυμίσουμε στο κοινό να παραμένει σε επαγρύπνηση. Να βγαίνουν σε ομάδες και να επικοινωνούν με τους συγγενείς και τους φίλους τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.
Περισσότεροι από δέκα ερευνητές εξετάζουν το τετραπλό φονικό στο Άινταχο. Παράλληλα πράκτορες του FBI εργάζονται για να εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση.
Η αστυνομία θέλει να πατάξει τους διαδικτυακούς ερευνητές. Δεδομένου ότι το τετραπλό φονικό συντάραξε την κοινή γνώμη, πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να δημοσιεύουν δημοφιλείς θεωρίες για τις δολοφονίες.
Ήταν την Παρασκευή που ο James Fry καταδίκασε τις εικασίες και τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την υπόθεση. Επισήμανε πως μόνο οι αρχές έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα να δημοσιοποιούν στοιχεία της υπόθεσης.
«Θέλουμε ο κόσμος να δίνει προσοχή σε αυτά που δημοσιοποιούμε γιατί αυτές είναι ακριβείς πληροφορίες. Οτιδήποτε προέρχεται από άλλη πηγή είναι είτε φήμη είτε εικασία».
Υπενθυμίζεται πως οι Ethan Chapin, 20, Madison Mogen, 21, Xana Kernodle, 20, και Kaylee Goncalves, 21, έπεσαν θύματα άγριας δολοφονίας στο φοιτητικό τους σπίτι. Το τετραπλό φονικό σημειώθηκε μεταξύ τρεις και τέσσερις τα ξημερώματα και ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος.
- Το ποσοστό δημοφιλίας του Πούτιν πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο από πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Παναθηναϊκός: Το κακό για τον Μπενίτεθ ετοιμάζεται να τριτώσει
- The Expla-in Project| Εισοδήματα στην Ελλάδα: Ο χάρτης που δείχνει γιατί το πού ζεις μετράει
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/warongkarit-ingkutanon-lpppI8mdEyw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442