Επίσημη έρευνα της FIFA για την παρουσία του Salt Bae στον τελικό του Μουντιάλ
Έρευνα για την αδικαιολόγητη παρουσία του Νουσρέτ στον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Μουντιάλ διεξάγει η FIFA, μετά τον ντόρο που προκάλεσε.
Την δική του στιγμή μεγαλείου θέλησε να βιώσει ο Τούρκος σεφ Salt Bae, που προσπαθώντας να κερδίσει λίγη από την δόξα των νικητών του Μουντιάλ στο Κατάρ, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς παίκτες, τις οποίες και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.
Η παρουσία του Νουσρέτ στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο, ενόχλησε τη μεγαλύτερη μερίδα, με τους περισσότερους μάλιστα να χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την είσοδο του και την παρουσία του δίπλα στους πρωταθλητές κόσμου που πάλεψαν για να φτάσουν σε αυτή τη στιγμή.
Μετά το κυνηγητό στον Μέσι… ο Salt Bae «έφαγε» άκυρο από τον τελικό Kυπέλλου των ΗΠΑ
Η FIFA από την πλευρά της επιβεβαίωσε ότι ο Τούρκος σεφ, είχε πάνω του διαπίστευση, κάτι το οποίο όπως υποστηρίζουν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς το δικαίωμα αυτό δίδεται μόνο στους νικητές και τους αρχηγούς κρατών.
«Μετά από εξέταση, η FIFA διαπίστωσε πως άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της FIFA η οποία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442