Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσύ θα κατάφερνες το σάντουιτς των 8.000 θερμίδων;

Εσύ θα κατάφερνες το σάντουιτς των 8.000 θερμίδων;

Ένα challenge να σε στείλει απευθείας στα Επείγοντα.

Σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό προσκαλεί τους πελάτες της η The George Pub & Grill. Αναρωτιούνται ποιος θα καταφέρει να φάει το σάντουιτς των 8.000 θερμίδων και βάζουν τα χρήματα για το ταξί αν χρειαστεί να καταλήξει στο νοσοκομείο από καρδιακή προσβολή.

Η The George Pub & Grill στο Stockton-on-Tees μοιράστηκε το βράδυ της Τρίτης τον διαγωνισμό στο Facebook, όπου διαθέτει 274.000 ακόλουθους. Υπόσχεται ακόμα και να συνεισφέρει για την πλάκα στον τάφο τους σε περίπτωση που πεθάνουν ενώ καταναλώουν το μοναδικό πιάτο.

Εσύ θυμάσαι τον κανόνα που αλλάζει τα πάντα στη Monopoly;

Ο διαγωνισμός έρχεται την παραμονή της μεγαλύτερης απεργίας ασθενοφόρων του NHS τα τελευταία 30 χρόνια. Ο υπουργός Υγείας Will Quince δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι τα οχήματα έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιούνται για τις πιο επείγουσες κλήσεις, όπως καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.

Το «Parmo Kebab Sandwich» περιέχει κεμπάπ και παναρισμένα κομματάκια κοτόπουλου βουτηγμένα σε λιωμένο τυρί. Ένα γεύμα άνω των 8.000 θερμίδων, τη στιγμή που η μέση ημερήσια πρόσληψη θερμίδων για τις γυναίκες υπολογίζεται στις 2.000 θερμίδες.

Η παμπ, που υπερηφανεύεται για τα «μεγάλα, θερμιδοφόρα γεύματα» στην ιστοσελίδα της, ανήκει στον Craig Harker. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στιγμιότυπα από τεράστια γεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πληρωμένο το ταξί για το νοσοκομείο»

«Σάντουιτς με κεμπάπ. Πάνω από 8.000 θερμίδες. Αν κάποιος πάθει καρδιακή προσβολή ενώ το τρώει, τότε θα πληρώσουμε το ταξί για το νοσοκομείο. Αν κάποιος πεθάνει, τότε θα πληρώσουμε για την πλάκα στον τάφο του» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση κέντρισε το ενδιαφέρον των ακολούθων του, με πολλούς να δηλώνουν την επιθυμία τους να το δοκιμάσουν. Άλλοι πάλι ανέφεραν ότι θα είχαν προβλήματα δυσπεψίας και μόνο στην προσπάθειά τους να το φάνε.

Το αφεντικό της παμπ και blogger έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχους διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια. Ήταν τον Οκτώβριο που διοργάνωσε αντίστοιχο event με σάντουιτς που περιείχε 51 φέτες μπέικον.

«Είμαστε διάσημοι για τέτοιες προκλήσεις. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που έρχονται και το δοκιμάζουν. Όσο περισσότερο ανέβαζα τους διαγωνισμούς στο διαδίκτυο, τόσο πιο πολυσύχναστο γινόταν το μαγαζί και το blogging μετατράπηκε σε δουλειά πλήρους απασχόλησης» σημείωνε τότε.

Δηλώνει παθιασμένος με το φαγητό, γεγονός που τον κάνει να αγαπά πολύ τη δουλειά του. «Οι ειδήσεις είναι συνήθως καταθλιπτικές, ενώ όταν μιλάς για φαγητό όλοι φωτίζονται και χαμογελούν».

Με την ανάρτηση να έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 700 likes, εκτός από τα σχόλια των τολμηρών που θα ήθελαν να το επιχειρήσουν, ξεχωρίζει η ανάρτηση οδηγού ταξί που σημειώνει πως δεν μεταφέρουν καρδιοπαθείς στο νοσοκομείο.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024