Με μεθυσμένη πολιτεία εξακολουθεί να μοιάζει η Αργεντινή, σχεδόν 72 ώρες μετά την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η παρέλαση που έγινε χθες στο Μπουένος Άιρες και το γλέντι σε ολόκληρη τη χώρα θα μείνει στην ιστορία, καθώς σχεδόν 4 εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές κόσμου.
Ο Λιονέλ Μέσι ήταν φυσικά το μεγάλο πρόσωπο, καθώς ολόκληρος ο λαός της Αργεντινής προσκύνησε τον pulga στο Μπουένος Άιρες όπως ακριβώς του άξιζε. Μια υποδοχή άνευ προηγούμενου ωστόσο τον περίμενε και στη γειτονιά του, στο Ροσάριο.
Την ώρα που η σύζυγος του, Αντονέλα, προσπαθούσε να μπει στο σπίτι που έχει η οικογένεια στην περιοχή, οι Αργεντινοί έστησαν «μπλόκο» και αποθέωσαν τον Μέσι, δημιουργώντας έτσι ένα φοβερό σκηνικό στους δρόμους του Ροσάριο.
This is how Messi was received minutes ago at his home in Rosario.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.