Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Oh Christmas (shopping) spree

Oh Christmas (shopping) spree

Ο σύμμαχός σου στις χριστουγεννιάτικες αγορές, συνοδεύεται από ξεχωριστά προνόμια

Λατρεύουμε τα Χριστούγεννα, σε κάθε τους έκφραση. Από τους στολισμούς και τα δώρα που μας χαρίζουν οι αγαπημένοι μας, μέχρι εκείνα που επιλέγουμε εμείς για εκείνους με μεγάλη προσοχή, και φυσικά τα τραπέζια, τις εξόδους σε μπαρ και εστιατόρια, τις χειμερινές εξορμήσεις και τα ταξίδια, απολαμβάνουμε κάθε στιγμή τους. Και φέτος, έχουμε στο πλευρό μας έναν ή μάλλον τρεις νέους συμμάχους, που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις γιορτινές εμπειρίες μας.

Πρόκειται για τις τρεις νέες πιστωτικές κάρτες Black, Gold και Silver της Εθνικής Τράπεζας, που δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σε καλύτερο timing. Με μοντέρνα αισθητική και σύγχρονο κάθετο σχεδιασμό, διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες και μας βοηθούν να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας -εορταστικές και μη-, ενώ η απόκτηση και διαχείρισή τους είναι πιο εύκολη από ποτέ μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

.

Καθεμιά από τις τρεις νέες κάρτες έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, για να μπορέσουμε να επιλέξουμε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στα δικά μας. Όποια και αν επιλέξουμε, πάντως, θα έρθει με τα δικά της χριστουγεννιάτικα δώρα, για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου.

Νιώσε ελεύθερος να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Μόνο εσύ γνωρίζεις αν θα καλυφθείς καλύτερα από τη Silver, τη Gold ή τη Black πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Μελέτησε τα χαρακτηριστικά τους, δες ποια ανταποκρίνεται καλύτερα στις καταναλωτικές σου συνήθειες και επιθυμίες και ζήσε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής σου.

.

Για να διευκολύνεις τις καθημερινές σου συναλλαγές: Πιστωτική Κάρτα Silver

Η πιστωτική κάρτα Silver της Εθνικής Τράπεζας δεν ξεχωρίζει μόνο για τον μοντέρνο σχεδιασμό της. Αποτελεί επίσης την ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες λύσεις πληρωμών, για εξόφληση των λογαριασμών και των οφειλών σου και για την ικανοποίηση των καθημερινών σου αναγκών.

Πέρα από τη δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο (και το χαμηλό κόστος της στη συνέχεια) η κάρτα Silver ξεχωρίζει και για το δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, την επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, το προνομιακό επιτόκιο αγορών που προσφέρει για τους πρώτους έξι μήνες, αλλά και τους 2.000 go4more πόντους που σου δίνει δώρο με την πρώτη αγορά.

Ταυτόχρονα, μέσα από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας μπορείς να παρακολουθείς τις συναλλαγές που πραγματοποιείς με την κάρτα σου, να διαχειρίζεσαι τα όριά της, να δηλώσεις τυχόν απώλεια ή κλοπή, και γενικώς να έχεις τον απόλυτό έλεγχό της ανά πάσα στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεσαι.

.

Για τα πιο μαγικά ταξίδια: Πιστωτική Κάρτα Gold

Αν ανήκεις στους συλλέκτες ξεχωριστών εμπειριών, ίσως αυτό που αναζητάς να ακούει στο όνομα πιστωτική κάρτα Gold. Το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας, που διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για αγορές άνω των 7.000€ στη συνέχεια, είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει ακόμη και την πιο απλή στιγμή της καθημερινότητας σε εμπειρία ζωής, μέσα από τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge: όπου και αν θέλεις να ταξιδέψεις, όποιο εστιατόριο και αν επιθυμείς να επισκεφθείς, σε όποια συναυλία ή εκδήλωση και αν θέλεις να πας, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα βρίσκεται στη διάθεσή σου για να σου προσφέρει τις εξαιρετικές του υπηρεσίες, ανοίγοντας έναν ολόκληρο κόσμο από δυνατότητες.

Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση μέσα από το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, 5.000 go4more πόντοι δώρο με την πρώτη αγορά και προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες, συμπληρώνουν το μεγάλο φάσμα προνομίων που σου προσφέρει η κάρτα Gold, την οποία μπορείς επίσης να διαχειρίζεσαι μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Για κορυφαίες υπηρεσίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη: Πιστωτική Κάρτα Black

.

Σε περίπτωση που δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το premium, η πιστωτική κάρτα Black θα σου χαρίσει τις πιο ιδιαίτερες και αποκλειστικές στιγμές, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.

Πέραν της δωρεάν ασφάλισης σε κάθε ταξίδι, της προστασίας των online αγορών στην Ελλάδα, της ασφάλισης υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα και της δωρεάν υπηρεσίας προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge για ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο, η κάρτα Black σου εξασφαλίζει δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, αλλά και υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σου αγορά.

Ζήσε τις πιο μοναδικές εμπειρίες

Χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες Silver, Gold και Black για τις συναλλαγές σου, συμμετέχεις σε κληρώσεις και μπορεί να είσαι και ένας από τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στη Disneyland στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν αγώνες του UEFA Champions League, θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι. Καθόλου άσχημο δώρο, ανεξαρτήτως Χριστουγέννων, δε νομίζεις;

Μάθε περισσότερα για τις καινοτόμες πιστωτικές κάρτες νέας γενιάς Black, Gold και Silver στο site της Εθνικής Τράπεζας.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024