Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορέστης Χαλκιάς: Έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή χωρίς να έχει καμία σχέση

Ορέστης Χαλκιάς: Έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή χωρίς να έχει καμία σχέση

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που ξεχώρισε με την ερμηνεία του στο Maestro μίλησε για τη ζωή του, τα καλλιτεχνικά σχέδια του αλλά και την επαναστατική εφηβεία του.

Ο Ορέστης Χαλκιάς προσκεκλημένος στην εκπομπής τηνς Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου μίλησε για όλα. Φια στα παιδικά του χρόνια, την επαναστατική εφηβεία και την εξαγρίωση με τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πώς πήρε τον ρόλο στο Maestro

«Ο ρόλος στο Maestro προέκυψε χάρη στον Αντίνοο Αλμπάνη. Δουλεύαμε μαζί στον «Ήλιο» και μια μέρα μου ψιθύρισε «σου έχω δουλειά, σε παρακαλώ μην με εκθέσεις». Πέρασε ο καιρός και το ξέχασα. Έσκασε μετά ένα τηλέφωνο για casting και μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου έκανε like στο Instagram. Ο Χριστόφορος άλλαξε τον ρόλο μου με εκείνο του Γιώργου Μπένου. Νομίζω επειδή με είδε πιο γλυκό για τον ρόλο του «Σπύρου». Μας έσωσε η χημεία μας» ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Μαύρο Ρόδο: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στο αποψινό επεισόδιο

H επαναστατική εφηβεία

«Στο σχολείο ήμουν πολύ πειραχτήρι και έχω πληγώσει κόσμο. Μετά όμως το καταλάβαινα σχεδόν αμέσως και προσπαθούσα να το φτιάξω με όποιο τρόπο. Με το χιούμορ μου, με ένα δωράκι. Ας πούμε πως έχω κοροϊδέψει κοριτσάκια, ήμουν αγρίμι. Έχω φίλη κολλητή που την έχω κάνει να κλάψει όταν ήμασταν παιδιά. Ήμουν πάρα πολύ πειραχτήρι και δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο. Τώρα δεν το έχω καθόλου αυτό, ίσα ίσα που στη σκέψη και μόνο ότι κάποιος κάνει bullying σε κάποιον μπορώ να αρρωστήσω και να εμφανιστώ σαν τον Superman για να βοηθήσω όποιον έχει πρόβλημα».

«Κινδύνεψα και να μπλέξω αλλά πάντα με κρατούσε σε μια γραμμή το θέατρο. Δεν έμπλεξα παραβατικά για να κάνω εγκλήματα αλλά ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου. Δηλαδή όταν το πάθαμε αυτό, γίναμε αγρίμια! Βγήκαμε στους δρόμους και ήμασταν ανεξέλεγκτοι! Και το εννοούσαμε και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο.

Τότε δεν ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά να κάνω κακό σε οτιδήποτε γιατί έκαναν κακό στον «εαυτό» μου. Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένας από εμάς. Ήμουν λίγο επαναστατικός, πήγαινα σε πορείες και αγωνιζόμουν οπότε κινδύνευα. Μπορεί να σε συλλάβουν… έτσι και έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή χωρίς να έχει καμία σχέση» αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024