Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για την Εύα Καϊλή μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις των βελγικών και ιταλικών ΜΜΕ, τα οποία αποκαλύπτουν ότι η ελληνίδα Ευρωβουλευτής όχι μόνο γνώριζε για τις βαλίτσες του Παντσέρι, αλλά προσπάθησε και να τον προειδοποιήσει μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις νομικοί κύκλοι του Βελγίου σχολιάζουν ότι η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση και δύσκολα θα αποδείξει ενώπιον του δικαστή ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί.
Οι ελπίδες αποφυλάκισης της πρώην αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αφενός στο αν θα πείσει τις βελγικές αρχές ότι δεν είχε καμία ανάμειξη για την υπόθεση, ενώ σε μεγάλο βαθμό θέλει να στηριχτεί και στο γεγονός ότι κάποιος θα πρέπει να μεγαλώσει την μικρή κόρη που έχουν με τον Φραντζέσκο Τζόρτζι.
Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στις Βρυξέλλες, Σαράντης Μιχαλόπουλος, είναι πολύ συνηθισμένο στις φυλακές του Χάρεμ, όπου βρίσκεται και η Εύα Καϊλή, οι κρατούμενες να έχουν μαζί τα παιδιά τους.
Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι η κ. Καϊλή ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή ότι συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της. Σημείωσε ακόμα ότι η εντολέας του δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα και πρόσθεσε ότι ουδέποτε στη ζωή της έχει δωροδοκηθεί.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59