Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ούρσουλα Βλάχου: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η «Στέφανι» από τη σειρά «Η ώρα η Καλή»

Ούρσουλα Βλάχου: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η «Στέφανι» από τη σειρά «Η ώρα η Καλή»

H «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου μεγάλωσε και μιλά για τη ζωή της

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που η Ούρσουλα Βλάχου υποδύθηκε την μικρή «Στέφανι» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Ώρα η Καλή».

To σίριαλ προβλήθηκε τις σεζόν 2004 – 2007, γνώρισε τεράστια επιτυχία και έκτοτε έχει επαναπροβληθεί σε επανάληψη πολλές φορές.

Kαίτη Γαρμπή: Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί με έναν περίεργο ρόλο;

Η ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα και την συνεργασία με αγαπημένους ηθοποιούς, ενώ αναφέρθηκε και στο τί κάνει σήμερα.

«Περνάγαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα της σειράς. υπήρχε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν εξαιρετικός. Για έμενα κάθε ατάκα και κίνηση του ήταν ξεκαρδιστική. Έκανα φωτογραφίσεις και διαφημίσεις για παιδικά ρούχα από πολύ μικρή ηλικία. Στη συνεχεία έπαιξα στη σειρά «Μετράω στιγμές» με την Ελένη Ζιώγα και τον Στέλιο Μάινα. Μετά από αυτή τη σειρά προέκυψε η «Ώρα η Καλή». Πέρασα από κάστινγκ και πήρα το ρολό της Στεφάνι», ανέφερε αρχικά η Ούρσουλα Βλάχου.

«Στο σχολείο υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να μάθουν για τα γυρίσματα και το πως είναι από κοντά οι ηθοποιοί, υπήρχαν όμως και παιδιά που ήταν επιφυλακτικά. Τα παιδιά είναι γενικά πολύ αυστηροί κριτές. Θυμάμαι ότι με πλησίαζαν, μου ζητούσαν αυτόγραφα και εγώ ντρεπόμουν. Ήμουν πολύ μικρή και το θεωρούσα αστείο», συμπλήρωσε.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο;

Η Ούρσουλα Βλάχου δήλωσε πως, «ο κόσμος που με συνάντα στο δρόμο μου λέει ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου. Συνήθως με ρωτάνε: «από που σε ξέρω;» και εγώ ντρέπομαι να τους πω. Έχει τύχει να χάσω φίλους λόγω της δημοσιότητας που είχα εκείνη την εποχή. Δεν σε πλησιάζουν όλοι επειδή θέλουν να είναι φίλοι σου. Κάποιοι θέλουν κάτι απώτερο από εσένα, ίσως λίγη από τη δημόσια προβολή που έχεις, παίζοντας σε μία σειρά. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, άλλα για έμενα ήταν ξεκούραση, ήταν η χαρά μου».

«Μάθαινα τα λόγια μου στον δρόμο, την ώρα που με πήγαινε η μητέρα μου στα γυρίσματα. Μου άρεσε τόσο πολύ η διαδικασία, που συνήθως μάθαινα και τα λογία των άλλων ηθοποιών. Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν με είδε ο Πάνος Μιχαλόπουλος αγκαλιά με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, τον οποίο εγώ υποτίθεται ότι αποχαιρετούσα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Για την συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, υπογράμμισε πως, «ξαφνικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε: «άσε κάτω την κόρη μου», αρπάζει τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον πέταξε έξω από την πόρτα στο σκηνικό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έπεσε κάτω εκείνη την ώρα και εγώ τελείως αυθόρμητα άρχισα να γελάω. ήταν τόσο αστείο που τελικά την κρατήσαμε. Ο ρόλος μου στη σειρά είχε ένα μαϊμουδάκι. Την πρώτη μέρα που έφερα το μαϊμουδάκι στο σπίτι η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Αριέττα Μουτούση και οι φίλες τους στη σκηνή ήταν σε παροξυσμό και ούρλιαζαν».

«Αφού ολοκληρώθηκε η σειρά, τέλειωσα δραματική σχολή και στη συνέχεια συμμετείχα σε κάποια επεισόδια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα». Αργότερα συμμετείχα με τον Τόνι Σφήνο στην εκπομπή «Supermarket sweep».

Σήμερα, έχω παντρευτεί και πρόσφατα μάλιστα απέκτησα ένα κοριτσάκι», κατέληξε.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024