Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Αύριο Τρίτη τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 5, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -5 έως 12, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -4 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -7 έως 8 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -3 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 8 βαθμούς, στην Κρήτη από 1 έως 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 13, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Χριστουγεννιάτικος ο καιρός – Βροχές, χιόνια και «βουτιά» υδραργύρου κατά 10 βαθμούς [χάρτες]

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7-8 Μποφόρ και τοπικά 9 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές/βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024