Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022: Τo in στο Κατάρ - Η καυτή ατμόσφαιρα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Μουντιάλ 2022: Τo in στο Κατάρ – Η καυτή ατμόσφαιρα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Lusail Stadium»

Η ώρα του τελικού των… τελικών έφτασε. Σε λίγη ώρα, Αργεντινή και Γαλλία διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στοχεύοντας στο «ιερό δισκοπότηρο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Το ολόχρυσο αγαλματίδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την κορυφή του κόσμου για τη επόμενη τετραετία.

Μία μάχη «γιγάντων» σε όλα τα επίπεδα. Από τη μία ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα έχει τη δεύτερη (και τελευταία καταπώς φαίνεται) ευκαιρία της καριέρας του για να φτάσει στο μοναδικό τρόπαιο που λείπει απ’ την συγκλονιστική συλλογή αμέτρητων τίτλων. Ο χαμένος τελικός από τη Γερμανία το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας ακόμη τον «σημαδεύει» και πλέον θέλει να φτάσει και τη μόνη κορυφή που δεν έχει φτάσει μέχρι σήμερα.

Οι πέντε αξέχαστοι τελικοί στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Κι από την άλλη ο Κιλιάν Μπαπέ, ο πρωταγωνιστής της επόμενης… δεκαετίας, που είναι ήδη «εδώ» και κάνει πράγματα και θαύματα. Έχοντας ήδη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη συλλογή του (2018) και φιλοδοξώντας στα 23 του να σηκώσει για δεύτερη φορά το κορυφαίο τρόπαιο του ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες έχουν αμφότερες ραντεβού με την ιστορία αφού διεκδικούν τον τρίτο τίτλο τους στο θεσμό. Η Αργεντινή θέλει τον πρώτο της από το 1986, ενώ οι Γάλλοι το δεύτερο διαδοχικό τους μετά από εκείνον του 2018.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Lusail Stadium»

Απομένουν περισσότερες από δύο ώρες για την έναρξη του αγώνα και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν αρχίσει από νωρίς να καταφθάνουν στο «Lusail Stadium», χωρητικότητας 88.966 θέσεων.

Όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες του in, η παρουσία των Αργεντινών -που κάνουν πιο καυτή την ατμόσφαιρα- είναι μεγαλύτερη. Παντού κυριαρχούν γαλάζιες φανέλες και συνθήματα υπέρ του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του.

 

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024