Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: «Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά» - Το βίντεο με τις αλλαγές στο σώμα της

Ιωάννα Τούνη: «Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά» – Το βίντεο με τις αλλαγές στο σώμα της

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Στον ένατο και τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της έφτασε επιτέλους η Ιωάννα Τούνη, η οποία από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο, το καρπούζι» είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η ίδια πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μάλιστα συχνά δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της και πόσο μεγάλες αλλαγές έχει φυσικά το σώμα της.

«Δεν υπάρχει κ@λος»

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ιωάννα δημοσίευσε το πρωί του Σαββάτου ένα βίντεο στο instagram της, στο οποίο ποζάρει στον καθρέφτη και δείχνει για ακόμη μια φορά την κοιλίτσα της, η οποία είναι πραγματικά τεράστια, με την ίδια φυσικά να το αντιμετωπίζει με χιούμορ, όπως κάνει άλλωστε κάθε φορά για τα περισσότερα στην ζωή της.

«Και με την κοιλιά τούρλα πλέον, δες εδώ πέρα κατάσταση. Αυτό! Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά. Αυτό δε ξέρω πως έχει συμβεί. Πραγματικά. Πάω να βάψω ριζά τέλος πάντων. Επειγόντως όμως, επειγόντως» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη, η οποία μάλιστα λίγο νωρίτερα δημοσίευσε και μια ολόγυμνη φωτογραφία της.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024