Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντησή της σε σχόλιο follower για «το μωρό που κρυώνει»

Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντησή της σε σχόλιο follower για «το μωρό που κρυώνει»

Δείτε την ανάρτησή της

Αντίστροφα μετρά για τη γέννηση του μωρού της η Ιωάννα Τούνη. Η influencer ετοιμάζεται να υποδεχτεί πολύ σύντομα τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ανυπομονεί.

Η ίδια μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της και τις προετοιμασίες που κάνει στο σπίτι για τον μπέμπη.

Σε μία από της αναρτήσεις της ποζάρει στο κρεβάτι έχοντας την κοιλιά της ακάλυπτη και οι ακόλουθοί της δεν την άφησαν ασχολίαστη. Μάλιστα, μια follower σχολίασε αρνητικά το «πόσο παίζει να έχει παγώσει αυτό το μωρό», με την Ιωάννα Τούνη να της απαντά δημόσια: «Μια χαρά είναι το μωρό».

Δείτε την ανάρτηση και την απάντηση της

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με ένα instagram story πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα έχει θρομβοφιλία και ο γυναικολόγος της τής σύστησε να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024