Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Καλεσμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής απόψε στις 21:00, στο MEGA

Σπίτι με το MEGA: Καλεσμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής απόψε στις 21:00, στο MEGA

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του!

Όλοι τον έχουμε ακούσει να τραγουδάει και μάλιστα μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες έχουν συντροφεύσει ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Είναι όμως πολύ λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει τον Μιχάλη Ρακιντζή να μιλά για τη ζωή, την καριέρα, τη μουσική και τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια του. 

Απόψε, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά τον υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Μαζί ξεφυλλίζουν το πλούσιο άλμπουμ της πορείας του στη μουσική, γεμάτο από έντονες στιγμές, μοναδικά τραγούδια και συγκινήσεις.

H play list αυτό το Σάββατο, είναι εντυπωσιακή. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.» και άλλα πολλά. 

Δίπλα του στη σκηνή θα βρεθούν η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.Α που θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. 

Στη βραδιά, συμμετέχουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του My Radio 104.6Νίκος Νικολακόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα μοιραστεί μαζί μας άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Μιχάλη Ρακιντζή και ο Ρένος Χαραλαμπίδης που θα εκμυστηρευτεί σε ποια γεγονότα της ζωής του τον συνόδευσε η μουσική του αγαπημένου ερμηνευτή. 

Δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από αυτό το «Σπίτι με το MEGA»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρεται στη μουσική συνάντησή του με τον Ian Gillan, την εμβληματική μορφή των Deep Purple, και μοιράζεται μαζί μας αξέχαστα στιγμιότυπα από το προσωπικό του αρχείο. Ακόμα, μαζί με την Σοφία Αρβανίτη εξομολογούνται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους με τη διάσημη ποπ σταρ Bonnie Tyler.

Από το S.A.G.A.P.O  μέχρι τις πιο ρομαντικές μπαλάντες όπως το «Ολόκληρο φεγγάρι» αλλά και σε κομμάτια που σημαδεύουν τη δυσκολία των σχέσεων όπως το «Δικός σου για πάντα», ο Μιχάλης Ρακιντζής, μουσικά παρών από τα 80s μέχρι σήμερα, θα μιλήσει για πολλά και θα τραγουδήσει ακόμη περισσότερα, με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και νοσταλγική διάθεση.

Απόψε, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» μάς ετοιμάζει ένα πάρτι από εκείνα που έχουν λείψει σε όλους μας! 

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024