Μπορεί οι υποχρεώσεις του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητής της ομάδας του Περιστερίου να μην του αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση, εκείνος ωστόσο κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και να περάσει μερικές γιορτινές στιγμές μαζί με την κόρη του.
Ο Kill Bill, έκανε στην άκρη το προπονητικό πινακάκι και έγινε για λίγο… τραγουδιστής, τραγουδώντας παρέα με την κόρη του xριστουγεννιάτικες μελωδίες, με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου να απαθανατίζει τα πάντα και να τα μοιράζεται στο Instagram.
Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας δεν χάνει την ευκαιρία να περνάει χρόνο με τα παιδιά του και φαίνεται ότι οι γιορτινές ημέρες του δίνουν μεγαλύτερο περιθώριο.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.