Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Μαρσέλο θυμίζει ποιος είναι

Όταν ο Μαρσέλο θυμίζει ποιος είναι

«Το σθένος και η σκληρή δουλειά κάνουν μαγικά», ήταν η θέση του μίστερ 12 του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσε να είναι είδηση: δύο γκολ ο Μαρσέλο σε ένα και μόνο παιχνίδι; Δεν ξανάγινε. Ωστόσο, αλίμονο αν οτιδήποτε σχετίζεται με τον Βραζιλιάνο να χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Εκτός πλέον κι αν είναι ανάγκη να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα και να γυρίσουμε σελίδα στην αγωνιστική περίοδο. Όπως κάνουν τούτες τις στιγμές οι ομάδες.

Ο Μαρσέλο, αμέσως μετά το δεύτερο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ατρόμητο, έτρεξε προς την πλευρά του πάγκου. Ορισμένοι πίστεψαν ότι θα αφιέρωνε το γκολ του σε κάποιον φίλο ή συγγενή στην εξέδρα. Δεν συνέβη αυτό. Αγκάλιασε έναν εκ των συνεργατών του Μίτσελ, έναν από τους γυμναστές της ομάδας.

Ηταν ξεκάθαρο το μήνυμα του μπακ: ο συγκεκριμένος τον βοήθησε πολύ κατά την περίοδο της μίνι προετοιμασίας, τον έφερε σε καλή φόρμα και τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης.

«Το σθένος και η σκληρή δουλειά κάνουν μαγικά», ήταν η θέση του μίστερ 12 του Ολυμπιακού. Επικοινωνεί με το κοινό και άλλωστε έχει εκατομμύρια ακόλουθους στα social.

Τι ήθελε, ακριβώς, να πει; Πως αρκετό καιρό μετά τον ερχομό του στο Λιμάνι, αρχές Σεπτεμβρίου ήταν, τώρα νιώθει απόλυτα έτοιμος να δείξει τις ικανότητές του. Ας μην αμφιβάλλει κάποιος πως διαθέτει και με το παραπάνω ποιότητα. Απλά ήταν ανέτοιμος. Τα δύο γκολ με σουτ-φωτοβολίδες, ασφαλώς και μαρτυρούν κλάση, ειδικά το δεύτερο με το κοντρόλ και την άμεση εκτέλεση.

Ο Μίτσελ, αν δεν έβλεπε «κάτι» τις τελευταίες εβδομάδες, σίγουρα δεν θα εμπιστευόταν φανέλα βασικού στον Μαρσέλο. Η συνέχεια θα έχει το ενδιαφέρον της, κυρίως γιατί ο Ισπανός προπονητής δείχνει να έχει πάρει αποφάσεις αναφορικά με την ενδεκάδα που βρίσκεται στο μυαλό του και τους ποδοσφαιριστές με προτεραιότητα στο μπλοκάκι με τις επιλογές.

Είναι οι λεγόμενοι …«μπαλάτοι». Δηλαδή, Μπιέλ, Φορτούνης, Χάμες, Κασάμι, Μαρσέλο. Ας μην ειπωθεί «όλη η κλάση στο γκαζόν» και άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα θαυμάσιων λύσεων.

Αν όμως ο οποιοσδήποτε έβλεπε τα πολλά «ένα – δύο» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο ή την γρήγορη ανάπτυξη, τότε θα κατέληγε στο συμπέρασμα πως οι Ερυθρόλευκοι λίγη σχέση έχουν με το σύνολο που δυσκολευόταν στην αρχή της σεζόν. Εχουν πάρει, κατά το κοινώς λεγόμενο, μπροστά. Αν ανεβάσει δε παραπάνω στροφές ο Μαρσέλο, όλα θα μοιάζουν πολύ καλύτερα για τη συνέχεια.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024