Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Mokka Electric: Ηλεκτρική ανασύσταση

Opel Mokka Electric: Ηλεκτρική ανασύσταση

Η ηλεκτρική εκδοχή του γερμανικού SUV υποδέχεται σημαντικές βελτιώσεις που υπόσχονται υψηλότερη αυτονομία και περισσότερη ισχύ

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Astra Electric, η γερμανική φίρμα «μεταφέρει» τις βελτιώσεις και στο ηλεκτρικό της crossover, Μokka το οποίο με φόντο τις σημαντικές αναβαθμίσεις αλλάζει και τα διακριτικά του, σε Mokka Electric, όπως επιβάλει η νέα ηλεκτρική ονοματολογία της Opel.

H σημαντικότερη μεταβολή αφορά την υιοθέτηση μιας μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας 54 kWh η οποία αυξάνει την διαθέσιμη αυτονομία κατά 20% σε σχέση με το –πολύ- πρόσφατο παρελθόν, από τα 338 χλμ. σε 406 χλμ. Εκτός από τη νέα μπαταρία το ηλεκτροκίνητο crossover επωφελείται πλέον και από ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο αποδίδει 156 ίππους και 260 Nm ροπής.

Πλην των παραπάνω μεταβολών, χάρη σε στοχευμένες βελτιώσεις στο σύστημα διαχείρισης ενέργειας και στην αντλία θερμότητας τo Μokka Electric είναι και αποδοτικότερο σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το σχετικό μέγεθος σε 15,2 kWh/100 χλμ.

Επιπλέον των παραπάνω, χάρη στην μεγαλύτερη ισχύ του ηλεκτρικού μοτέρ το Mokka Electric υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 10 δευτερόλεπτων ενώ η μέγιστη ταχύτητά του παραμένει αμετάβλητη σε 150 χλμ./ώρα.

Σε επίπεδο φόρτισης, η νέα μπαταρία συνοδεύεται από κύκλωμα που επιτρέπει την επαναφόρτιση σε ταχυφορτιστή DC με τάση έως 100 kW, διαδικασία που επιτρέπει την αναπλήρωση της ενέργειας έως το 80% σε 30 λεπτά.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024